marta18691
Fanka BB :)
Kawałki to za wcześniePapkiChyba bym się nie odważyła podać czegokolwiek w kawałku dopóki dziecko nie będzie siedziało stabilnie. Dostała bym zawału
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawałki to za wcześniePapkiChyba bym się nie odważyła podać czegokolwiek w kawałku dopóki dziecko nie będzie siedziało stabilnie. Dostała bym zawału
![]()
A ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znamMy już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było okwięc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
![]()
Mleka tyle samo się daje, papki mają być poznaniem smaku, dwie trzy łyżeczki. Mój nawet jednej nie chceA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam![]()
Tak 2-3 łyżeczki ale pewnie z czasem będzie coraz więcej. Ja kp więc nie widzę różnicy żeby zjadał mniej mleczkaA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam![]()
U nas pol słoiczka idzieA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam![]()