reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bossssssssssssz odleciała. Nareszcie.Teraz musze do kuchni iśc z pozmywac:baffled: Blllllle:zawstydzona/y: To narazie śię żegnam z miłymi paniami;-) Do póżniej:wink:

reklama
dobra ja uciekam bo oliwka wstala.
kurde ciezkoza wami nadazyc jak sie caly czas nie siedzi przy kompie...

w sumie to i tak nikt mnie nie zauwazyl...
Ja, ja , ja zauważyłam:-)

Ja krupnik dzisiaj ale nie podrzucam bo pamiętam że większość gardzi :confused2::-D
Ja lubie krupniczek, prosze mi dać:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Adasia

życzy e-ciotka Aluśka
01po3.gif

Powodzenia Kochana na szczepieniu :tak::tak::tak:;-)
Dzięki, już po:-)

Macie któraś nadmiar cierpliwości:confused2: Bo ja zaraz wybuchnę:wściekła/y: Mała drze się jakby ze skóry obdzierali i nic nie pomaga, ani przytulanie ani bujanie nic:angry: Chyba sama nie wie co jej jest:wściekła/y:
Karol tak zrobił w poradni, jak się mamy na mnie patrzyły...Miałm ochote je kopnąc...

Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie:tak:.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)
No widzisz....

3majcie mnie...

M ma znowu dosc mnie i zycia i znowu mnie poinformowal ze sie idzie wieszac :-/... On naprawde jest psychiczny!!!!!!

I nie wiem po co mi o tym pisze :-/... Oczywiscie wina moja :-/...

Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-):tak:.
Powiedz mu tak, Jak Marta, zapytaj czy mu nie pomóc, a potem zadzwoń i spytaj czy już sie powiesił bo ty trumne zamawiasz...
Jak ktoś tyle o tym gada to chce wzbudzić w Tobie poczucie winy...

Po szczepieniu, wyrywał się, wył, chciał biegac to co zrobił nie nadaje się do druku...Ale już u pani doktor grzeczny jak aniołek na szczepieniu nawet nie miałknął, lekarka stwierdziła,że bardzo dobrze wygląda i mam go odstwiać i sobą się zająć.
Ale ma stulejke i skierowanie do chirurga:-(Waży 11.800:-D

Bodzia,jeszcze trochę i Julek Lola przegoni;-),bo teraz uwielbia bawić się wagą i 10 kilo wskazuje.A o męskie sprawy się nie martw,wszystko się ułoży.Mojej kumpeli synek miał zabieg i wszystko gra:tak:.

Też muszę zmywa/rkę u ruchomic a nie chce mi się:no: Na szczęście mała już nie dziera:tak:Zmykam. Zaśpic spróbuję i rękawy zakasam:nerd:

Lepiej załadować zmywarkę niż myć gary ręcznie ;-):tak::tak:

Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie:tak:.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)

Nam też na ostatniej kolędzie coś takiego ksiądz "krakał" :confused2::no:
W życiu, ja chcę wnuki!

Anaconda - zdrówka życzę!

Agatka - wielkie brawa dla Igorka!!!

reklama
Do góry