marta18691
Fanka BB :)
No macie dziecko to by mógł cos już w tym kierunku robićTo jest mój chłopak. Ja mu mówię, że ma póki co pakiet dziewczyna, jak będzie miał pakiet żona to możemy o obiedzie pogadać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No macie dziecko to by mógł cos już w tym kierunku robićTo jest mój chłopak. Ja mu mówię, że ma póki co pakiet dziewczyna, jak będzie miał pakiet żona to możemy o obiedzie pogadać.
A CO MAJĄC DZIECKO TO OBOWIĄZEK? NAM TEZ SIE NIE SPIESZYŁO, BO NIBY CO ŚLUB ZMIENIA? NAJWAŻNIEJSZE, ŻE SIĘ KOCHAJĄ A RESZTA SIE NIE LICZYNo macie dziecko to by mógł cos już w tym kierunku robić![]()
Moj ma pakiet żona jzuTo jest mój chłopak. Ja mu mówię, że ma póki co pakiet dziewczyna, jak będzie miał pakiet żona to możemy o obiedzie pogadać.
A ja właśnie ciastka wcinamDziewczyny musze zgubić ciążowy brzuch![]()
Uwierz, że ja kocham tak słodyczeA ja właśnie ciastka wcinamale też muszę zgubić kilka kg
![]()
To jakas dieta pudelkowa, czy sama takie smakolyki sobie przygotowalas?Uwierz, że ja kocham tak słodyczei pizze
ale ciężko mi ciuchy kupic juz więc muszę....
Sama, ostatnio często mysle o diecie pudełkowej. Tylko szkoda, że takie drogieTo jakas dieta pudelkowa, czy sama takie smakolyki sobie przygotowalas?
I ponoc czesto niesmaczne. Duzo znajomych bralo, w pakiecie probnym wszystko pyszne, a jak juz wzieli na caly miesiac to slabe ponoc te dania byly. Trzeba miec sprawdzonego dostawce. Dla mnie za droga zabawaSama, ostatnio często mysle o diecie pudełkowej. Tylko szkoda, że takie drogie