Acha....Bo ja juz całe wieki nie byłam...A po tym jak obejrzałam "Oszukać przeznaczenie 3" to jakoś na solarke ochote straciłamja mam po znajomości starej i płacę 70 gr za 1 minute![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha....Bo ja juz całe wieki nie byłam...A po tym jak obejrzałam "Oszukać przeznaczenie 3" to jakoś na solarke ochote straciłamja mam po znajomości starej i płacę 70 gr za 1 minute![]()
...ja też uwielbiam jak karmię Amandę a ona się we mnie bacznie wpatruje a potem się uśmiechaNo właśnie...Albo te uśmiechy do cyca, albo jak się do niego dobiera to chichocze albo się śmieje w głos.Albo na stojąco je, głaszcze, gada do niego..Ale z drugiej strony jak wisi na nim 2h...Rozbiera mnie przy innych![]()
a co tam atak morderczych łóżek opalających był czy co??Acha....Bo ja juz całe wieki nie byłam...A po tym jak obejrzałam "Oszukać przeznaczenie 3" to jakoś na solarke ochote straciłam![]()
Dobrze, ze nie usunela;-);-)Marta a ty się ze starym tak pochamrałaś,że aż jeden suwaczek w przypływie szewskiej pasji zmniejszyłaś??;-)
Nie ale dwie laseczki sie spalilz w lozkach bo im sie zablokowaly......a co tam atak morderczych łóżek opalających był czy co??![]()
Bodzia beznadziejna ta babaOlej ją ciepłym moczem hihihi
AluśkaMoja teściowa też rosół z ziemniakami gotuje ale pomidorowa??
Leika a ja słyszałam że skojarzone szczepionki nie sa wcale takie dobre. Jeśli cokolwiek się dzieje z dzieckiem to nie wiadomo od której szczepionki. Jak masz każdą z osobna to widać czy dziecko źle reaguje na to czy nie. Ja osobiście chciałam zaszczepić skojażoną u nas kosztuje 3in1 130 zł ale lekarz nie polecał więc nie zaszczepiłam:-) Mały dostał 3 szczepionki i nic mu nie jest a wkłuć nie będzie pamiętał przecież:-)
Już po gimnastyce, teraz chyba jakiś obiadek by się przydał:-)
Nie,Marta a ty się ze starym tak pochamrałaś,że aż jeden suwaczek w przypływie szewskiej pasji zmniejszyłaś??;-)