G
gość _199
Gość
A czego kupiłaś? Ja lenny lamb nowe, bo używane chodzą po 250-200 a nowe 300.ja też ale używane na vinted za 80 zł, zobaczymy co przyjdzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czego kupiłaś? Ja lenny lamb nowe, bo używane chodzą po 250-200 a nowe 300.ja też ale używane na vinted za 80 zł, zobaczymy co przyjdzie![]()
A wczoraj Wam pisałam jak ładnie śpi. Wiedziałam że wypowiem to w złą godzinęU nas tez od 4;/ zaliczyłyśmy już pierwszy spacer. I właśnie wrocilysmy, mloda padła na pierwsza drzemkę... chyba skorzystam z okazji i ja pojde ;D
Widziałam kiedyś jak babka noga bujała wózek na lawce i ewidentnie przysnęłaA wczoraj Wam pisałam jak ładnie śpi. Wiedziałam że wypowiem to w złą godzinęmy też byłyśmy na spacerze, Oliwia spała cały czas, a ja się zastanawiałam czy się gdzieś na ławce nie położyć też na drzemkę
![]()
Oby to nas nie dotyczyło, bo strasznie mi się ona nie podoba...nie gadaj….ja mam dalej dosc mocno brązowa![]()
Mnie też ona mega denerwuje... moje ciało w sumie wróciło do stanu sprzed ciazy ale została tylko ta linia. I tylko czekam aż zniknie ale narazie jest taka sama jak bylaOby to nas nie dotyczyło, bo strasznie mi się ona nie podoba...
A podasz nik
@bedzie_wiecej_dzieciA podasz nik![]()
No mi została jeszcze jedna linia... Po cesarceMnie też ona mega denerwuje... moje ciało w sumie wróciło do stanu sprzed ciazy ale została tylko ta linia. I tylko czekam aż zniknie ale narazie jest taka sama jak byla