sandra0777
Fanka BB :)
A czy ktoras z Was ma i uzywa sluchawek wygluszajacych dla niemowlaka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedziała że nigdy nie słyszałaA nie możesz tak podawać mm?Ogólnie patent z lodem super
A czy ktoras z Was ma i uzywa sluchawek wygluszajacych dla niemowlaka?
My właśnie gryzaki do lodówki wkladamy i potem dajemy młodemu zimne. Trochę się krzywi na początku że taki chłodekpowiedziała że nigdy nie słyszała
poleciła schładzać gryzaczki mamy z 5 szt to tak zrobię
jeszcze tetrę żeby liczyć w rumianku
no i żele na koniec bo powiedziałam że nie chce chemii więc to ostateczność
jestem masakrycznie przerażona siekacz dolny stąd te wszystkie wzloty i upadki![]()
No to dobrzeMy właśnie gryzaki do lodówki wkladamy i potem dajemy młodemu zimne. Trochę się krzywi na początku że taki chłodekale w sumie działa
U niestety żyrafka stała stała się nie bezpieczna po kilkukrotnym zakrzsztuszeniuU nas zyrafka sie bardzo sprawdza-grzybek niestety nie
ja właśnie wyprobawalam rewelacja sam wklada i jak wypadnie to ryk jestMy właśnie gryzaki do lodówki wkladamy i potem dajemy młodemu zimne. Trochę się krzywi na początku że taki chłodekale w sumie działa
A po co zatykać uszy dziecku?Ja mam te. Mlodej wygodnie nie było w nich. Więc zatkalam jej zwykłymi korkami uszy i ubralam opaskę jak usnęła![]()
No na weselu gdzie jest bardzo głośno że dorosłego uszy bolaA po co zatykać uszy dziecku?W ogóle kolejna nowość dla mnie, że słuchawki dla niemowlaka są
![]()
o Kochana jest tyle rzeczy że ho ho ho kiedyś to nie byłoA po co zatykać uszy dziecku?W ogóle kolejna nowość dla mnie, że słuchawki dla niemowlaka są
![]()