Mary2094
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna mama to i córa ślicznaFajnie zobaczyć Was i Wasze maluszkiczekam jeszcze na pozostałe maluszki i mamusie
Trzeba co jakiś czas organizować taki pokaz , bo baaaardzo miło popatrzeć na te nasze 'marcowe' bobasy![]()
Zus pue, tam jest i można aktywować. Właśnie muszę w tym roku zużyć, bo mam 1,5 tysiaka. Nic do mnie nie doszło, ze dla dzieci urodzonych w tym roku też są...A to w ogóle coś takiego się dostaje na dzieci? Gdzie to sprawdzić?
O Vanes jestem w szoku , że Ty coś przeoczyłasTy już znalazłam w necie i się zalogowałam. No fajnie że ten temat poruszyłyście bo ja nawet nie wiedziałamJezu co ze mnie za matka!
dobrze wchodzę jeszcze Was czytambuziole ślę
![]()
Jakie śliczności, a jakie oczka duże ❤
Haha, i masz 500 zł na wakacje!Ty już znalazłam w necie i się zalogowałam. No fajnie że ten temat poruszyłyście bo ja nawet nie wiedziałamJezu co ze mnie za matka!
dobrze wchodzę jeszcze Was czytambuziole ślę
![]()
BezbłędneNo i bardzo ślicznie wyszła
Ja Wam pokaże moją podczas sesji na 2 miesiące, zdjęcie przekozackie, jakby wyreżyserowaneWięc Mary, nie zawsze jest kolorowo
Zobacz załącznik 1294107Zobacz załącznik 1294108
Kolejne ślicznotkiCzysty ojciec. Po mnie ma tylko usta i uszyZobacz załącznik 1294117
O jeny jaki słodki widokZus pue, tam jest i można aktywować. Właśnie muszę w tym roku zużyć, bo mam 1,5 tysiaka. Nic do mnie nie doszło, ze dla dzieci urodzonych w tym roku też są...
Tu moje obie kozy
Zobacz załącznik 1294125