Coffe18
Fanka BB :)
Właśnie staram się nie sugerować tym ze mam smaki na coś to będzie chłopczyk czy dziewczynka . Cerę niby mam ładną tzn taka jaka miałam przed ciazą . Kiedyś jak dziewczyny podeslaly kalendarz chiński sprawdziłam i tam wychodzi ze chłopak ale tym się akurat nie sugerujeU mnie intuicja zawiodła, ciąża straszna, wszystkie możliwe objawy, dlatego myślałam, że będzie dziewczynka, cera mi się strasznie pogorszyła...
Mąż mówił, że siedzi Marysia w brzuszku, na wizycie u ginekologa powiedziałam, że właśnie mąż mówi, że będzie Marysia, a tu pani przy usg powiedziała "przykro mi ale u Marysi widać, że coś dynda". Wybieraliśmy pomiędzy Filip, a Wojtuś, zapytałam synka czy Wojtuś, czy Filip.? Synek powiedział Wojtuś i takim sposobem mamy Wojtusia w brzuszku

. U mnie partner i tata  wmawiają ze będzie chłopak , moja mama z kolei ze dziewczynka
. U mnie partner i tata  wmawiają ze będzie chłopak , moja mama z kolei ze dziewczynka  póki co jak gadam do brzuszka to zwracam się tak jak do chłopaka
 póki co jak gadam do brzuszka to zwracam się tak jak do chłopaka 
 ale to tak jak wspominałam sugeruje się tylko intuicją nie zabobonami
 ale to tak jak wspominałam sugeruje się tylko intuicją nie zabobonami 

zobaczymy czy dobrze kobieca intuicja u mnie działa
 zobaczymy czy dobrze kobieca intuicja u mnie działa  byłoby prościej z imieniem bo mam ochotę nadać przynajmniej 5 dla dziewczynki
 byłoby prościej z imieniem bo mam ochotę nadać przynajmniej 5 dla dziewczynki 

specjalnie jeść nie muszę, więc jeżeli faktycznie to dziewczynka, to chyba dba o wagę
 specjalnie jeść nie muszę, więc jeżeli faktycznie to dziewczynka, to chyba dba o wagę 

. Lody koral w kubku inne feeee
. Lody koral w kubku inne feeee  

Bardzo miło mi w końcu prawie ,,osobiście" Was wszystkie poznać. Pochłonęłam Wasze forum (700stron) w dwa dni
  Bardzo miło mi w końcu prawie ,,osobiście" Was wszystkie poznać. Pochłonęłam Wasze forum (700stron) w dwa dni  Mam 28lat i jest to moja trzecia już ciaza. Pierwsza była biochemiczna, druga pozamaciczna, teraz w końcu prawidłowa. Chyba to był powód że tak długo nie szukałam żadnego forum, ani nie miałam odwagi nic napisać. Powiem szczerze że do tej pory biorę to trochę z dystansem. Obecnie jestem w 13t+2d i 19.07 miałam pierwsze badanie prenatalne ktore potwierdziło że faktycznie wszystko jest narazie ok.. Bardzo miło czyta się jak się tutaj wspieracie wzajemnie
 Mam 28lat i jest to moja trzecia już ciaza. Pierwsza była biochemiczna, druga pozamaciczna, teraz w końcu prawidłowa. Chyba to był powód że tak długo nie szukałam żadnego forum, ani nie miałam odwagi nic napisać. Powiem szczerze że do tej pory biorę to trochę z dystansem. Obecnie jestem w 13t+2d i 19.07 miałam pierwsze badanie prenatalne ktore potwierdziło że faktycznie wszystko jest narazie ok.. Bardzo miło czyta się jak się tutaj wspieracie wzajemnie 
 szacun, oraz te które już mają pociechy na zaopiekowaniu
 szacun, oraz te które już mają pociechy na zaopiekowaniu  jeszcze większy szacun
 jeszcze większy szacun  niestety czasami łzy się cisną do oczu jak czytam ile dziewczyn już nie ma nadzieji
 niestety czasami łzy się cisną do oczu jak czytam ile dziewczyn już nie ma nadzieji  znam bardzo dobrze, jak ktoś napisal, żadne słowa tego nie ulecza. Bardzo musimy być twarde. Mam nadzieję że razem będzie Nam tu raźniej w tym szalonym czasie
 znam bardzo dobrze, jak ktoś napisal, żadne słowa tego nie ulecza. Bardzo musimy być twarde. Mam nadzieję że razem będzie Nam tu raźniej w tym szalonym czasie 

szukam twórczego zajęcia spędzenia czasu i myślę że fajnie by było wymienić doświadczenia face to face
 szukam twórczego zajęcia spędzenia czasu i myślę że fajnie by było wymienić doświadczenia face to face