reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia, temu koteckowi nie duszno??:eek:;-)
To nowy rodzaj wirusa;-);-)Komputerowego oczywiscie.
Babeczki ja nadazyc za rozrabiaką niem oge.Obierałam ziemniaki a on mi komputer wyłaczył, DVD się bawił:baffled:Chyba jak wychodze to go za noge do stołi przywiąże..A jak robie coś w pokoju to on do kuchni w szafkach grzebie ufff

reklama
Heloł! Udało mi się wreszcie dotrzec, bo już myślałam że dziś nic z tego:no: Madziucha wykazuje ostatnio silne uczulenie.... na mamę przy komputerze:eek: Wpada w histerię drze się, wrzeszczy i bije, kpoie i inne rzeczy robi bylem wstałą:baffled: Wcale mnie to nie cieszy:-( No ale teraz zajęła się moją biżuterią i mam chwilkę:-)
Phi!! Nie to nie, będę pisać sama ze sobą :-p. Też można :happy:

LACHONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYCHODZIĆ Z UKRYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyszłąm już:tak: randkę wczoraj miałam;-)

Dobranoc Babeczki :-)

...czuję się już dobrze...trutka teściowej przestała
no to pamiętaj: nic już od niej nie jedz:no: :-D

Ja zmodyfikuję pytanie - jak oduczyć faceta trzymania ubrań na krześle??

Marta - u nas w przychodni w ogóle nie robią dziecku bilansu:confused2::confused2: Tylko ważą i mierzą przy okazji szczepienia, to wszystko :crazy:
mój wybudował wielką garderobę a i tak jak wraca z pracy to wszystkie swoje ubrania rzuca na podłogę:wściekła/y: Dziennie mu to wypominam to twierdzi że się czepiam bo przecież on i tak to rano włoży:angry: Chyba wypróbuję sposób Innej:-p
Bilansu też u nas nie robią:no: Zła jestem o to jak nie wiem, bo w najbliższym czasie czeka mnie wizyta u ortopedy, chirurga i laryngologa:angry: Bo po co wcześnij zauważyc takie drobnostki:wściekła/y:

U mnie to samo :crazy::crazy::crazy::crazy: na bilansie dwulatka nawet Jędrka nie ważyli, bo waga im nie działała :eek: tylko się tam przeszłam dla zasady....... beznadzieja :crazy:
mi lekarka powiedziała że nie robią bo jest zimno w przychodni:szok:

Tak wygląda ten walec ;-)

Idę śniadanko zrobić moim Jaśmince

zaraz wracam
No walec pierwsza klasa:-D:-D:-D

No dobry materiał na męża.W szafkach tez naucze go porządek trzymać:-DKtóra chce mnie za teściową dla córy;-)
to zapisz Madziuchę na listę:tak:
Nie no ja zaraz nie wytrzymam:wściekła/y: Mała od paru dni sobie ubzdurała że ja mam ją ciągle na rękach nosic:eek: Stoi teraz nade mną i wrzeszczy:angry: Jak się ruszę to ona za mną na sygnale. No nic zrobic się nie da:dry:

Bodzia do kaloryfera Lolka przywiąż ;-);-)ciepło mu będzie, może zaśnie??:tak:
Ależ mi się nie chce na te zaspy wychodzić. Brrr, normalnie kolędy mam ochotę śpiewać jak przez okno patrzę:confused2::confused2:
Dzisiaj Bart mi z rana na rynek po zakupy poleciał i pęk żonkili przytargał:eek::eek::-D no to już chyba se focha odpuszczę, nie??:confused2:pomyślę jeszcze...;-)
Dobra my lecim na spacer bo Młodemu dobrze zrobi taki zimowy powiew a może i mnie jakoś rozrusza ta zimnica?? Przyjmuję ofertyikoreczka czego dzisiaj nie kupiłaś to ci przyniose, a dzieciaki zestaw ten sam rozumiem?? Bo wczoraj jedno się strasznie darło:confused2::confused2: tylko nie wiem czyje:-D:-D:-D

Bodzia do kaloryfera Lolka przywiąż ;-);-)ciepło mu będzie, może zaśnie??:tak:
Ależ mi się nie chce na te zaspy wychodzić. Brrr, normalnie kolędy mam ochotę śpiewać jak przez okno patrzę:confused2::confused2:
Dzisiaj Bart mi z rana na rynek po zakupy poleciał i pęk żonkili przytargał:eek::eek::-D no to już chyba se focha odpuszczę, nie??:confused2:pomyślę jeszcze...;-)
Dobra my lecim na spacer bo Młodemu dobrze zrobi taki zimowy powiew a może i mnie jakoś rozrusza ta zimnica?? Przyjmuję ofertyikoreczka czego dzisiaj nie kupiłaś to ci przyniose, a dzieciaki zestaw ten sam rozumiem?? Bo wczoraj jedno się strasznie darło:confused2::confused2: tylko nie wiem czyje:-D:-D:-D
ja dziś poproszę trzy kilo cierpliwości i osiem świętego spokoju, no i może byc makrela wędzona, to bym sałatkę na kolację zrobiła;-)

Madzka Lolo spi to będzie cicho.Moge się dorzucić do zakupów????Mam ochote na tą zapiekanke
Sikoreczki mniam....
Włoże go w chuste, na odkurzacz i fruuuuu...Leci:-D

ikoreczka, cierpliwości nie mam a i spokoju nie znajde ale mam pokłady wielkoduszności więc ślę i makrel Ci oddam jedną bo mi stary na zakupy rano poleciał to już wszystko mam :tak::tak:

Załączniki

• 12772.jpg
    12772.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 25
  • wielkodusz.gif
    wielkodusz.gif
    12,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry