eij
Fanka BB :)
Jest sens jak najbardziej bo nie wiesz kiedy była ewentualna implantacja, jeśli w 12 dniu to żaden test nie wykaże Ci ciążyGratulacjeJa dzisiaj robiłam test i biało myślę czy to jest sens zrobić betę jest 11 dni od isemilacji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest sens jak najbardziej bo nie wiesz kiedy była ewentualna implantacja, jeśli w 12 dniu to żaden test nie wykaże Ci ciążyGratulacjeJa dzisiaj robiłam test i biało myślę czy to jest sens zrobić betę jest 11 dni od isemilacji
A Ty Kochana kiedy będziesz miała wyniki drugiej bety? Jak się czuje nasza najświeższa mamusia ?Emcia21, póki nie zrobisz bety to nic nie wiadomo. Trzyma mocno kciuki za jutrzejsze wyniki![]()
Ja robiłam betę 11 dni po IUI I miałam wynik 50GratulacjeJa dzisiaj robiłam test i biało myślę czy to jest sens zrobić betę jest 11 dni od isemilacji
Dzisiaj wieczoremA Ty Kochana kiedy będziesz miała wyniki drugiej bety? Jak się czuje nasza najświeższa mamusia ?![]()
No co Ty dalej mam luzikDzisiaj wieczoremjeszcze mam powtórzyć w poniedziałek i potem będę umawiać się na wizytę. Na razie czuje się dobrze, jedyne co to często sikam w nocy, przez co jestem niewyspana
A jak u Ciebie, jak się czujesz, pojawiły się jakieś objawy?
Będziesz próbować w następnym cyklu ?No niestety nie udało mi się w tym podejściuNo nic będę szykować się do kolejnej próby iui
Przykro miNo niestety nie udało mi się w tym podejściuNo nic będę szykować się do kolejnej próby iui
No właśnie, robisz przerwę czy od razu próbujesz?Będziesz próbować w następnym cyklu ?