reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka co takimi drobniakami dzieliszz:laugh2::-p:-p

A ja wir sprzatania załapałam,,ale łeb mnie nawala,,bo łazienka w specyfikach cąla i tam smierdzi chemia,,wiec odpcozywam w pokoju chwilke i serek jem,,no to od razu tez o Bb zachaczam,hee

chyba okna dizsiaj obskocze jeszcze,,na pewnooo:tak:

reklama
A mój pies tez może przylecieć??
Fanta od razu będzie obiadek miała;-);-)
Qurcze Martyna mów mi szybko w którym miejscu znalazłas jak zrobic takie cudne tło z Oliwką.Bo szukam po blogu JPo i zależc nie umie:-(A Młody spi.....
Na harem ja się nie zgadzam!!!Tyle synowych z walcem:baffled::baffled:Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bodzia, ależ się usmiałam z tego obiadku dla Fanty :-D:-D:laugh2::laugh2:
I pamiętaj, że jeśli teściowa jest grzeczna to ani walca ani synowej nie musi się obawiać ;-)
No i dlaczego Ciebie nie ma na gg :crazy:. Wejdź, jak możesz :tak:, to powiem Ci jak to tło zrobiłam :tak::-)
Oooooo... Chyba Olinek Okrąglinek się budzi bo słyszę jakieś dźwięki z jej pokoju dobiegające :sorry:

Mój synuś w końcu zajął się sobą w łóżeczku i mam trochę spokoju a ostatnio o to bardzo trudno bo im starszy tym trudniej się sobą zajmuje sam i spąć niechce czekam na kumpele ze studiów z kawą i się doczekać nie mogę a głowa się domaga....jakoś tak ciężko

.....mała strasznie marudzi więc na razie nici z pisania z Wami ...:baffled: może niedługo zaśnie....:sorry:
....na spacerek nie idziemy bo jest mokro śnieg już sie rozpuścił :eek:
...dobrze że mam myszkę bez przewodową (ułatwi przekręcanie stron) to przynajmniej sobie w Was poczytam leżąc na wyrku i karmiąc głodomorka...:tak:

ZAraz będe ryczeć.Odezwała się na NK moja serdeczna przyjaciólka.Tak nam się losy poukładały, ona się wyprowadziła,że konatkt był utrudniony, potem się nam rozlazł...A to była prawdziwa przyjaciólka...No i znowu mamy kontakt na gg.Ale mi się fajnie zrobiło...

U mnie zupka pyrka, pranko wywieszone, tylko Madziucha ma trudne dni. Ryczy i beczy cały prawie czas. Właśnie przytargała z kuchni krzesełko do karmienia:eek:

A mnie się nudzi...:eek:
Modsze dziecię śpi, starsze ogląda kucyki. A mnie sprzątać się już nie chce.:no: Zresztą musiałabym odkurzać, a Grześ śpi, więc nie chce go obudzić.

reklama
Do góry