reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Powiedzcie mi czy to normalne moje małe cały czas normalnie jadło a teraz na każdą łyżeczkę karmy reaguje odruchem wymiotnym nawet na deserki które do tej pory jadł ze smakiem i bez grymaszenia czy może być tak że on tylko się głupio wydurnia czy do lekarza?

ja dziś poproszę trzy kilo cierpliwości i osiem świętego spokoju, no i może byc makrela wędzona, to bym sałatkę na kolację zrobiła;-)
Trza było wcześniej,na śniadanie skończyłam;-):tak:.

A co tutaj jest tak cicho i pusto ??
Jestem już.

My po bilansie,pielęgniarka uśmiała się,bo jak sprawdzała wzrok i pokazała obrazek kaczki to Olo:ĆWACZKA DZIWACZKA:-D:-D:-D:tak:.I prawa powieka opada mu na oko ale u niego to normalne jak ma chorować i oko mu wtedy leci:tak:.Na Julkowy fistaszek przepisała Laticort CH krem.Zobaczymy czy pomoże:eek:.
U mnie ogórkowa i kupiliśmy wczoraj w Biedronie kilowy makaron świderki to coś wymodzę.
Aha,książeczka była tam gdzie zawsze,czyli w barku ale pod dokumentami:rofl2:

No tak, to by wszystko tłumaczyło.
Prawie wszystkie gotują obiady, a Bodzia w Corelu szaleje :-D:laugh2::rofl2:. Może zrobi jakiegoś zupo - skrapka :-p;-)
A ja czekam na zakupy...Tzn. spisałam na kartce co potrzeba i czekam aż Jacuś znajdzie chwilkę czasu, żeby mógł mi te zakupy zrobić :tak:. A ja taaaaaka głodna i mam taaaaaakiego smaka na rosołek z lanymi kluseczkami :-). Pyyycha :tak:

reklama
Nom ja skonczylam,lazienke i przedpokoj koncze sprzatac,,,porzadek w butach tez zrobilam,bo polowa lezy,a ja ich nie nosze,to je do smieci,,tzn kolo smieci,,,,i bedzie wiecej miejsca....:tak:
a moje rece:szok:odmoczone na maksa,suche,,ło matko,,a okien nie umylam,,jutro umyje,,,bo juz mi sienie chce,,dzisiaj kuchnie i Mata pokoj zachacze sprzataniem i jutro pichcenie i okna mi zostana....:tak:

Do góry