sikoreczka79
Fanka BB :)
Muszę iśc Madziuchę obudzic:-
zawstydzona/y: Wcale mnie to nie cieszy bo zmierzłą będzie, ale za niedługo wychodzimy, a jeszcze obiada wszamac trzeba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

kiedys jechałam z Adrianem w autobusie i wsiadła laska z psem. Nie wiem co to była za rasa ale był ogromny. Mówię do synia zobacz jaki wielki pies, a on mi na to no co ty mamo przeciez to koza
Cały autobus miał polewkę
![]()

normalnie Twój synek rozwala mnie tekstami.
On to taki zabawny po mamusi pewnie.;-)
Muszę po Adriana a u nas tak sypie że nic nie widac
Buuuuuuuu............

No na talię osy hihi Masz linka zobacz co to:-)ja idę pitrasić coś z rybowego. Małagosiunia co ten twister? Coś na talię osy pewnie co?
;-) Inna ależ ja nie przeczę że psinka słodziutka tylko gabaryt dużawy
:-):-)
Z rana zjadł 3 hahaha Ja cie kręcę chyba mnie z torbami puścić chce

Ale to ma swoje plusy, mozna osiodłać i udawać, że to kucykInna ależ ja nie przeczę że psinka słodziutka tylko gabaryt dużawy:-):-)
. I wiesz, stajesz na jakiejś ruchliwej ulicy, kucyk osiodłany, kokardka zawiązana i cykasz fotki chętnym przechodzącym obok ludziom. A po 20 zł od zdjęcia i biznes się kręci.
przestało to mykamy :* do póżniej lachonySikoreczka zaraz przestanie jakies pol godziny temu sypalo tez u nas, a do Slaska od mamy (teraz tu jestem) jest bardzo blisko :-):-):-)Do Gliwic mam 37 km. a stamtad to juz chyba tez rzut beretem. Chyba ze sie chmury sniegowe nad wami zatrzymaja. :-)

Ale to ma swoje plusy, mozna osiodłać i udawać, że to kucyk. I wiesz, stajesz na jakiejś ruchliwej ulicy, kucyk osiodłany, kokardka zawiązana i cykasz fotki chętnym przechodzącym obok ludziom. A po 20 zł od zdjęcia i biznes się kręci.
Chyba się położę, bo zaczynam bredzić![]()