reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zapomniałam się Wam pochwalić, że Grzesio zaczął raczkować.:-) Na razie przemieszcza się powolutku,ale ważne że do przodu i do celu!;-):tak: Wie do czego najlepiej od razu się zabrać-nauczyć się obsługiwać dvd.:-D:-D
gratulasy dla Grzesia:tak: Mały spryciula:laugh2:

wiem że fajna sprawa ale niestety chciałaby duszyczka do raju........:hmm::hmm::hmm:
my jsteśmy na samym początku dorobku i póki co dorobiliśmy się syna;-)
reszta będzie potem
a poza tym mój pierworodny ma bolida więc najwyżej mnie podrzuci;-)
no to dorobiliscie sie najważniejszego:-D

reklama
a to możliwe że pójdę pod walec bo po tym jakiego mam świra na jego punkcie wnioskuje że za jakieś dwadzieścia kilka lat będę na forum teściowe knujące w domu na wątku jak skutecznie zatruć życie synowej;-);-)
No to może się spotkamy:-D:-DMnie dziś proponowano harem dl Lola ale ja się za bardzo walca boje...Tyle synowych, każda z walcem brrrrrr...Jeden przterzymam.
Lece co CSI leci już:-D:-D
pim27.gif

maan19.gif

A ja się muszę pochwalić,że Maja chyba wreszcie załapała jak to jest z tym sikaniem do nocnika, bo od południa nie zmoczyła nawet jednych majtek tylko ślicznie wołała siusiu, teraz to już jestem dobrej myśli:tak::tak::tak:
No i przy okazji kolorowych snów życzę, bo ja już spadam spać:tak::tak::tak:

A ja się muszę pochwalić,że Maja chyba wreszcie załapała jak to jest z tym sikaniem do nocnika, bo od południa nie zmoczyła nawet jednych majtek tylko ślicznie wołała siusiu, teraz to już jestem dobrej myśli:tak::tak::tak:
No i przy okazji kolorowych snów życzę, bo ja już spadam spać:tak::tak::tak:
gratulask dla Majeczki. Teraz to z górki już macie:tak: Słodkich snóffff:-)
ja ja ja!:tak: Choć śląskiej gwary nie rozumiem.;-)
Częstuj się koffana:tak: A kero znaczy która:-D

reklama
Do góry