To mi teraz smaka narobiłaś!Nie dałam się wrednemu PMS-owi, tort skończony![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To mi teraz smaka narobiłaś!Nie dałam się wrednemu PMS-owi, tort skończony![]()
No na to wychodziCzyli wszystko dobrze, tylko po prostu miałaś pecha...
U mnie PMS na całego, a jeszcze tort robię i nie ułatwia mi to wcale .. już niech przychodzi ta @.
DziekujeCześć dziewczyny!
Jestem w drodze do domu, po urlopie i nadrabiam wasze wpisy. Ja w poniedziałek testuje, ale cyc zaczął od wczoraj pobolewać więc... No cóżnie udało się
@Kropka.88 trzymam kciuki za twój kolejny cykl
@Ludmi_momoby to było to
![]()
Gdyby nie to, że na zamówienie, to bym zaprosiłaTo mi teraz smaka narobiłaś!![]()
Czuję się bardziej zmęczona niż przed urlopem ale tylko fizycznieDziekuje
wypoczeta? Nabrała sily w zagle?
Poki nie ma @ wszystko jest mozliwebedzisz testować?
Ja dopiero 8.08 testuje ale od wczoraj też piersi bolą, podbrzusze też lekko, więc jak co miesiąc przed @Cześć dziewczyny!
Jestem w drodze do domu, po urlopie i nadrabiam wasze wpisy. Ja w poniedziałek testuje, ale cyc zaczął od wczoraj pobolewać więc... No cóżnie udało się
@Kropka.88 trzymam kciuki za twój kolejny cykl
@Ludmi_momoby to było to
![]()
OchJa dopiero 8.08 testuje ale od wczoraj też piersi bolą, podbrzusze też lekko, więc jak co miesiąc przed @![]()
Spokojnie! Nawet jesli owu byla wczoraj to jeszcze nic straconegoDziewczyny! Miałam nie myśleć..nie wchodzić tu.. Ale muszę tu zajrzeć i podzielić się wątpliwościami.
Wczoraj godz 11:30 pecherzyk 19.4, Endo 8.1. Mąż wieczorem pyta czy działamy a ja przełożyłam na rano. Rano jednak się nie udało. Rodzinka zjechała skoro świt..I będziemy działać dopiero dzis w nocy. Martwię się czy to nie za późno. Jeśli owu byla np wczoraj popołudniu
Wiem, że to wróżenie z fusów ale lżej mi jak do Was napiszę.
Ochu mnie jedyne co się nie zgadza to mam zaparcia od 3 dni. Przed @ zazwyczaj jest na odwrót. No ale ten ból piersi idealnie tydzień przed spodziewaną @ jest zawsze. Jeszcze nie testowałam a już czuje się zawied
Z piersiami mam tak samo. Jeszcze nie było cyklu żeby nie bolały, więc jak dziś już je poczułam to od razu rozczarowanie. Choć mała nadzieja jeszcze jest póki @ nie przyjdzieOchu mnie jedyne co się nie zgadza to mam zaparcia od 3 dni. Przed @ zazwyczaj jest na odwrót. No ale ten ból piersi idealnie tydzień przed spodziewaną @ jest zawsze. Jeszcze nie testowałam a już czuje się zawiedziona.