Bodzia wlacem walcem mały zjadł obiadek i teraz sprząta na swoim stoliczku i pluje dziadzia woła ja chcę mama uslyszeć a nie dziadziaAaaaaaaaaaaaaaaa Godzine go skłądałam, godzine ponad nawet, już kończyłam i co???Znowu corel strzelił foch i mój scrapek diabli wzieli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama
Bodzia jak on cudnie sprząta eeeeech
Teraz debatuje...Bodzia jaki z tego wniosek? Albo corelujesz albo debatujesz na bb;-)![]()
Nie piszcie tyle to sie nie bede stresowac i co moment kukac zamiast scrapa robic;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Woloszki,zdolniacha z Ciebie
.Ja starego musze do piwnicy posłać po nasz koszyczek własnoręcznie 2 lata temu robiony,nie mam czasu,żeby co roku robić nowy
,chociaż lubię zapach siana z którego jest zrobiony
.Jutro wlepię fotkę.

Marta normalnie chylę czołaWoloszki,zdolniacha z Ciebie.Ja starego musze do piwnicy posłać po nasz koszyczek własnoręcznie 2 lata temu robiony,nie mam czasu,żeby co roku robić nowy
,chociaż lubię zapach siana z którego jest zrobiony
.Jutro wlepię fotkę.

Mały stwierdził,że robocz ciufy mamy mu szafke zawalaja.Najlepszy ten papier...Zaginął nam 2 miesiace temu![]()

reklama
Marta chcialabym byc taka zdolna. Mamy dobra znajoma kwiaciarke i nam zrobila. Ale mowie wam niezle rzeczy potrafi zrobic jak ma pole do popisu.
Na wtorek zamowilam sobie stroim wiosenny do mieszkania to si epochwale jak wroce do domu.
Na wtorek zamowilam sobie stroim wiosenny do mieszkania to si epochwale jak wroce do domu.
Podziel się: