Talenta rękodzielnicze ona ma...Ciekawe co jeszcze przed nami ukrywa???Marta normalnie chylę czoła:-) Ty normalnie kobitka i do tanca i do różańca jesteś;-);-). wklejaj wklejaj ja chetnie rzuce okiem na rękodzieło:-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
W Medykach miałam taką babkę od techniki i plastyki i kto ne potrafił z G***a bicza ukręcić to odpadał
.Na pracę semestralną to rakietę zrobiłam z tuby po fototapecie a na koniec roku muchomora 60cm z pianki,takiej co się okna montuje
.I obrazy z kaszy manny,ludziki z drewnianych klocków,ozdoby choinkowe ze słomy(aniołek,kogucik).

DObra spadam łobiad juz jest. Pozniej zmykam na zakupy z mezulkiem, bo dzis nowy kolczyk mi sie zepsul. Kupilam sobie na swieta trobe w paski bialo-turkusowa do tego szal turkusowy to moze jak sie kolczyk zepsul to sobie tez turkusowe strzele :-):-):-) To dowieczora tylko wiecej niz 10-15 stron nie piszcie :-)
Każdy bobas inaczej się rozwija..No a Lolek w niektórych rzeczach prześcigał już wcześniej rówieśników i niczyja to zasługa.Za to nie chce mówić i ostatnio udaje,że nie rozumie co my do niego gadomy jak mu to nie pasi;-);-)Bodzi jak sie nieraz przyjrze fotkom twojego malego i poczyta co wyprawia, to jak bym czytala o dziecku starszym niz moj... A to rownolatki :-(... caly czas mam wrazenie ze moj jest do tylu :-(
Marta1981
Rodzyneczka
A odbierała,która prośkowego noworodka
?Teść pojechał po cążki,do wycinania kłów i akurat jeden wylazł na świat a teściowa po operacji kręgosłupa przecie nie będzie po zagrodach skakać
.

Madżka ale Twój ma 5 miesięcy a mój 8 mama raz krzyknął jak został sam z babcią i nie słyszałam czasem mu wyjdzie takie dziwne ania i eeeetaaaaaaaaa jak woła m. na mnie tylko się wydziera i kwiczy jak diabki siedzieć i raczkować mu się nie chce bo on na nóżkach woli stać i latać w chodziku.
chyba zczaił że go obgaduje po patrzy na mnie spod byka i kwiczy
chyba zczaił że go obgaduje po patrzy na mnie spod byka i kwiczy
reklama
Martuś to Ty jak macGajwer jesteś - ze sznurówki helikopter ;-);-)W Medykach miałam taką babkę od techniki i plastyki i kto ne potrafił z G***a bicza ukręcić to odpadał.Na pracę semestralną to rakietę zrobiłam z tuby po fototapecie a na koniec roku muchomora 60cm z pianki,takiej co się okna montuje
.I obrazy z kaszy manny,ludziki z drewnianych klocków,ozdoby choinkowe ze słomy(aniołek,kogucik).

Bodzia ja tez uwielbiam rozespane ślepka i łapki które szukają mojej twarzy jak Szymek sie budzi :-):-) po prostu dałabym sie pokroić żeby zatrzymać te wszystkie chwile

Podziel się: