reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aaaaaaaaaaaaaaaa Godzine go skłądałam, godzine ponad nawet, już kończyłam i co???Znowu corel strzelił foch i mój scrapek diabli wzieli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bodzia wlacem walcem mały zjadł obiadek i teraz sprząta na swoim stoliczku i pluje dziadzia woła ja chcę mama uslyszeć a nie dziadzia

reklama
Woloszki,zdolniacha z Ciebie:tak:.Ja starego musze do piwnicy posłać po nasz koszyczek własnoręcznie 2 lata temu robiony,nie mam czasu,żeby co roku robić nowy:no:,chociaż lubię zapach siana z którego jest zrobiony:tak:.Jutro wlepię fotkę.​

Bodzia no to się nazywa facet z zacięciem do sprzatania. Lolo na pewno będzie trzymał porządek w swojej szafie:tak::tak: przesłodki jest. Anula ja też czekam na mama ale gugu albo gligli tylko jest na tapecie:sorry::-D

Mały stwierdził,że robocz ciufy mamy mu szafke zawalaja.Najlepszy ten papier...Zaginął nam 2 miesiace temu:-p:-p

Woloszki,zdolniacha z Ciebie:tak:.Ja starego musze do piwnicy posłać po nasz koszyczek własnoręcznie 2 lata temu robiony,nie mam czasu,żeby co roku robić nowy:no:,chociaż lubię zapach siana z którego jest zrobiony:tak:.Jutro wlepię fotkę.​
Marta normalnie chylę czoła:szok::szok::-) Ty normalnie kobitka i do tanca i do różańca jesteś;-);-). wklejaj wklejaj ja chetnie rzuce okiem na rękodzieło:-)

reklama
Marta chcialabym byc taka zdolna. Mamy dobra znajoma kwiaciarke i nam zrobila. Ale mowie wam niezle rzeczy potrafi zrobic jak ma pole do popisu.
Na wtorek zamowilam sobie stroim wiosenny do mieszkania to si epochwale jak wroce do domu.

Do góry