Poczytam sobie
Moja też tylko w samych body chodzi, albo krótki rękaw albo długi, zależy od pogody. A jak śpi i jest kod o to ja kocykiem przykrywam. Ja śpi to nie wykopie koca, ale jak już się przebudzi to zawsze wykopie
A właśnie tak z ciekawości, bo zapomniałam, w którym tyg i dniu urodził się Twój synek?
Moja mama mi kupiła dwie pieluchy wielorazowe i 10 wkładów na początku jak mała się urodziła, żebym sobie sprawdziła jak mi będzie lepiej. No i pierwszy raz spróbowałam 2 tygodnie temu. Wiedziałam w sumie od początku, że u mnie się to nie sprawdzi, bo to dla mnie dodatkowa robota. Więc po jednym wkładzie, gdzie akurat kupe zrobiła haha więcej nie założyłam

No wiecie, jednorazowy to wyrzucasz do kosza i zakładasz nowy a tutaj pinkolenie się, że najpierw trzeba tą kupę zmyć, umyć mydelkiem galasowym i dać do wysuszenia. No nie, to nie dla mnie
To ja się cieszę, że ochłodzenie przyszło. U nas nie pada ( choć od jutra ma zacząć) ale jest fajne chłodne powietrze i świeci słoneczko

w taka pogodę mogę chodzić na spacery ( aczkolwiek z małą to 15 min i po spacerze

).
Tak, mi też fizjo pokazywała, że tylko chwytać za biodro i nóżkę i obracać nią w przeciwna Stone by dziecko samo się obróciło. Moja często tą jedną rękę ma pod brzuchem i nie raz nie umie jej wyciągnąć więc muszę jej pomagać
Dokładnie. Przede wszystkim dać czas. Nie ma sensu pospieszać dziecko. Ono ma być samo gotowe na pewne rzeczy. Jak będzie gotowe to wtedy na pewno będzie robiło postępy