reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

dzień dobry ja tylko wpadłam złożyć życzonko bo dziś pracowity mam dzionek:-)

Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiecznięty
przyniósł radość w ten dzień swięty!!!
wiel.gif
wiel1.jpg

reklama
karina rozumiem cie jesli chodzi o pieseczka, ja tez jestem do mojego przywiazana, owczarek niemiecki, ma 11lat i jest juz bardzo chory, ledwo widzi i chodzi , mieszka z moimi rodzicami, ehh tez jak pomysle ze mialoby go nie byc to serce peka, ale nie moge patrzec jak cierpi:-:)-(mam nadzieje ze twoja suczka wyzdrowieje szybko

Dokładnie bardzo jestem do niej przywiązana,ale jak na razie po operacji jest dobrze tylko cierpi dzisiaj w nocy chcialam dac jej leki przeciwbolowe ale chyba jest tak obolala ze nie dlala do siebie podejsc wiec nie moglam jej podac:-(ale zaraz jedzie na kontrole i zobaczymy.

troszke lepiej ale dalej jest zatkany jeden kanalik na piersi:sorry:

wlasnie z mezem zrobilismy nasza swieconke, koszyczek wyszedl nam super -jak na pierwszy wspolny:rofl2:mala spi od 19tej wiec mamy wieczor dla siebie, och jak ja to lubie:-)ogladamy ostatniego samuraja na tvn i jemy kolacyjke-kanapki z jajkami:rofl2::rofl2::rofl2:hehe tak swiatecznie

Kathhe fajnie ze jest u Ciebie juz lepiej mam nadzieje ze wieczorek udal sie z mezem:tak:Ja ze swoim i maluszkiem wczoraj bylismy u znajomych pierwszy raz po porodzie bylo fajnie.

Dobry wieczór:-)

Spóźnione życzenia dla solenizantów i tych małych i tych dużych:-)

Nie było mnie kilka dni, bo net nam padł:wściekła/y: W sumie do tej pory nie chodzi tak jak powinien szlak mnie trafia, bo te patafiany nie potrafią tego naprawić... ciekawe za co ja płacę:wściekła/y: Nadrobiłam trochę po łebkach, bo straszne się rozpisałyście:-) Poza tym jakoś sobie u nas leci:-) W środę byliśmy z mężem i bratem w kinie na Mgle... masakra. Nie wiem w którym miejscu to miał być horror:baffled: Uśmiałam się jak na Lejdis;-)Poza tym opierdzelam się na maksa... a co;-):-)

Inga teoretycznie umie, ale jest leń śmierdzący i jej się nie chce:baffled:

Ja się ze świąt odmeldowuje;-) W niedzielę idziemy do teściów:baffled: na obiad ale planuję się zmyć po 2 godz.;-) a w poniedziałek chcemy gdzieś sobie pojechać, ale to zależy od pogody. Jak będzie kiepsko to gnijemy w domu:-)

To na pewno normalne, chyba, że jest się Ingą;-) Ona idzie spać po 19, budzi się ok 22 a później 1,4 i wstaje o 6 z rogalem na twarzy:eek::-)

Karina, współczuję sytuacji z psiakiem. Z jakiego miasta jesteś, może będę tam znała jakegoś dobrego weta.
Co do błędów to ja z kolei gubię litery... czasami sama nie wiem co napisałam.
A dentysty boję się jak ognia:zawstydzona/y: W ciąży zrobiłam sobie wszystkie zęby, ale teraz powinnam iść się sprawdzić...

Ja tez ogladalam Mgle z horroru ma niewiele wspolnego i jest troche przereklamowany ( ale nie byl tez taki zly).
Psinka jak napisalam wyzej jest juz po operacji i teraz musi tylko wydobrzec. Pytasz z jakiego jestem miasta watpie zeby ktoras z Was byla odemnie bo jest to Szczecinek:tak:Ale dziekuje Ci. Jak dobrze ze z dentysta nie jestem ja jedna;-)ale to nie zmienia faktu ze musze isc i tak znowu przekladam ehhh jaka ja jestem ciezka jezeli chodzi o ten temat.

bry wieczor

wpadam do sypialni a tu zobaczcie....

/

i gdzie ja mam sie podziac?? :rofl2:

Heheheeh Larvuni a Ty chyba na miejscu psinki;-)u mnie tak samo bylo moja rozlozyla sie na lozku i dla mnie miejsca nie bylo:-Dsmialam sie ze chyba ja w kojcu jej bede spac.Ale jak bylam w ciazy odzwyczajalam ja i teraz juz nie wchodzi na lozko i rogowki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE KOCHANY NICOLASKU DUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI I SŁONKA I WSZYSTKIEGO CO SOBIE TAK SLICZNIE WYSNISZ.
TYSIAC BUZIAKOW DLA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moje Kochane Listopadóweczki:happy:
Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie...

Wesołego Alleluja !!!
wielkanocml4.jpg

heloł:-)

pamiętacie mnie jeszcze?
melduję że zyję
wszystko u mnie ok,dzieciaki zdrowe
w pracy super ale doba za krótka na wszystko co chciałabym zrobić
Samuel oprócz codziennych treningów basenowych
wymyślił sobie judo
no więc mnie i mężowi zafundował 2 razy w tyg następny obowiązek:-p
Marcelek jest bezproblemowy i mega pogodny
rwie się do siadania a na dole wyżyna się z prędkością światła pierwszy ząbek:-D

dla wszystkich solenizantów spóżnione życzenia samych słodkości i zdróweczka
Nikolasku...dla Ciebie mega kissy i zdróweczka 4 miesięczniaku:tak::tak::tak:

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
Jagoda i Blaneczka:)

Larvuniu ;-);-);-)

Nikolasku wszystkiego najlepszego czteromiesięczniaku:-)

Dziewczyny wesołych świąt, pięknej pogody, smacznego jajeczka, spełnienia wszystkich marzeń.
Buźki

reklama
heloł:-)

pamiętacie mnie jeszcze?
melduję że zyję
wszystko u mnie ok,dzieciaki zdrowe
w pracy super ale doba za krótka na wszystko co chciałabym zrobić
Samuel oprócz codziennych treningów basenowych
wymyślił sobie judo
no więc mnie i mężowi zafundował 2 razy w tyg następny obowiązek:-p
Marcelek jest bezproblemowy i mega pogodny
rwie się do siadania a na dole wyżyna się z prędkością światła pierwszy ząbek:-D

dla wszystkich solenizantów spóżnione życzenia samych słodkości i zdróweczka
Nikolasku...dla Ciebie mega kissy i zdróweczka 4 miesięczniaku:tak::tak::tak:
Pati no witaj zapracowana kobieto gratulacje ząbka marcelkowego:-D:tak:no i zaraz życzonka dla Marcelka

Wszystkiego najlepszego dla Nicolaska z okazji skończenia 4 miesięcy :-D:-D:-Doraz Marcelka Pati z okazji ukończenia 5 miesiąca:-D:-D:-D

Do góry