reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Kolorowych jajeczek,
wycinanych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim udanego lania
w mokrym "dniu suchego ubrania".

Wesołych Świąt

malujeyq1.gif

Dobry wieczór kobitki

Na początek
spóźnione życzenia...

Kochane Amandzie z okazji ukończonego 4 miesiąca życia życzę samych słodkości,słonecznych i ciepłych dni,uśmiechu od ucha do ucha,
i dużo dużo ZDRóWKA.
życzy e-ciocia
i e-kuzyn

507.gif

A kochanej KUNDZIE życzymy:

odwagi wschodzącego słońca, które mimo ogromu zła tego świata dzień po dniu wschodzi i obdarza nas blaskiem i ciepłem swych promieni.

1568.gif

U nas wszystko ok
Dziś kiepski dzień,szary,deszczowy i zimny i też mój nastrój podobny.
Dorian dziś też był marudny.
Razem z nim spałam po południu gdyż mój ząb po kanałowym leczeniu mi doskwiera i cały czas o sobie daje znać.
Chodzę przez to rozdrażniona,co sie napewno odbija na Dorianie.
No cóż oby do jutra.

Wszystkim mamą życzę spokojnej przespanej
NOCY
Ja zmykam zaraz sie kąpać i spać,bo jutro czeka
mnie dzień w kuchni.
Trzeba przygotować święta.
Przepraszam ze nie odpiszę Wam ale jakoś nie mam weny.

DOBRANOC

Women zdrówka dla ząbka! Wiem co to za ból!

Wiecie co właśnie położyłam dzieciaki i nic mi się nie chce... ściągnę sobie lostów, pooglądam i pójdę spać. COś nie czuję nastroju świątecznego.

Ja Wam życzę żeby nie dać się zwariować! Odpocznijcie, nie naróbcie się, pojedzcie zdrowo i niech Waszym dzieciaczkom mile upłyną te pierwsze Święta Wielkanocne!

Dobry wieczór:-)

Spóźnione życzenia dla solenizantów i tych małych i tych dużych:-)

Nie było mnie kilka dni, bo net nam padł:wściekła/y: W sumie do tej pory nie chodzi tak jak powinien szlak mnie trafia, bo te patafiany nie potrafią tego naprawić... ciekawe za co ja płacę:wściekła/y: Nadrobiłam trochę po łebkach, bo straszne się rozpisałyście:-) Poza tym jakoś sobie u nas leci:-) W środę byliśmy z mężem i bratem w kinie na Mgle... masakra. Nie wiem w którym miejscu to miał być horror:baffled: Uśmiałam się jak na Lejdis;-)Poza tym opierdzelam się na maksa... a co;-):-)

aha i mam pytanko... czy wasze dzieciaczki juz umieja sie obracac z brzucha na plecki i odwrotnie??moja jeszcze nie:-(

Inga teoretycznie umie, ale jest leń śmierdzący i jej się nie chce:baffled:

Kto robi świeta w domu?
Bo mnie to czeka.
Babcia kiepsko sie czuje,siora za 3 tyg rodzi wiec obowiazek spadł na mnie,dobrze ze to tylko sniadanie i obiad.

Ja się ze świąt odmeldowuje;-) W niedzielę idziemy do teściów:baffled: na obiad ale planuję się zmyć po 2 godz.;-) a w poniedziałek chcemy gdzieś sobie pojechać, ale to zależy od pogody. Jak będzie kiepsko to gnijemy w domu:-)

aaa i chcialam napisac ze wczoraj polozylam Doriana wczesniej niz zawsze bo o 19.30juz spał a zawsze kladłam go okolo 20 i rowniez przespał cała noc.dopiero o 6 dałam mu mleko przez sen.
to jest normalne ze on wytrzymuje cala noc bez jedzenia?

To na pewno normalne, chyba, że jest się Ingą;-) Ona idzie spać po 19, budzi się ok 22 a później 1,4 i wstaje o 6 z rogalem na twarzy:eek::-)

Karina, współczuję sytuacji z psiakiem. Z jakiego miasta jesteś, może będę tam znała jakegoś dobrego weta.
Co do błędów to ja z kolei gubię litery... czasami sama nie wiem co napisałam.
A dentysty boję się jak ognia:zawstydzona/y: W ciąży zrobiłam sobie wszystkie zęby, ale teraz powinnam iść się sprawdzić...

reklama
041.gif
Na stole świecone, obok baranek...
No i koszyczek pełen pisanek
Wiosenne bazie stoją w wazonie
Podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
Zyczy Lilka