reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wi1.gif

Pisanki skradły słońcu
Kilka złotych promieni,
Teraz ich jasny blask
Wasz dom rozpromieni!
Kurczaczków zielonych,
Baranków czerwonych,
Bazi różowych,
Pisanek kolorowych,
Dyngusa tęczowego
I wszystkiego dobreg

wielkanocnynapis.gif

uszka.gif

reklama
dziewczynki zdrowych i spokojnych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie Cię widzieć:-D:-D
Moi chłopcy byli na nożnym spcerku.Wrócili po godzinie.No i Lolo jeszcze w kurteczce, bucikachm czapeczce wbiegł do pokoju i tak mocno, mocno się do mnie przytulił...Takie chwile wynagradzają te gorsze:-D:-D

Madziucha znowu gorączkwała 37.8:-(Co ciekawe oprócz tego i troszkę bardziej nerwowych reakcji jest oki. Bawi się i nawet wesolutka jest. Nie bardzo chce jeśc tylko pije i o cycolka marudzi:baffled: Żeby tak dziecko potrafiło powiedziec co je boli:sad:

Madziucha znowu gorączkwała 37.8:-(Co ciekawe oprócz tego i troszkę bardziej nerwowych reakcji jest oki. Bawi się i nawet wesolutka jest. Nie bardzo chce jeśc tylko pije i o cycolka marudzi:baffled: Żeby tak dziecko potrafiło powiedziec co je boli:sad:
byłoby idealnie;-);-)
Niech Ci Madziula szybko zdrowieje.
moje chłopaki się kąpią a mały z radości znów mnie obsikał nie panuje nad tą sikawka

Lolo maił identycznie przy zębolach więc...Może to piąteczki.

byłoby idealnie;-);-)
Niech Ci Madziula szybko zdrowieje.
moje chłopaki się kąpią a mały z radości znów mnie obsikał nie panuje nad tą sikawka
Strażakiem będzie może:rofl2::rofl2:
Próbuje dobudzic chłopa dużego bo małego trza uprać:nerd:

Witajcie Kochane:-)
Sikoreczka to pewnie ząbki nie martw się, warzne że mała się dobrze czuje i jest wesoła:-)
Dziś tylko 10 stron do nadrobienia, jak dobrze że święta idą hihihi:-D
Cara napewno wybaczymy:-)
Witam nową mamusię:-)
Ja mam jeszcze rybę po grecku do zrobienia i koniec!!!!!!! A zmęczona już jestem jak cholerka:-(
To i ja dokładam sie do życzeń:biggrin2:
Za oknami śnieżek śnieży…
Cóż to, spójrz, zajączek bieży!
Komu Święta się zmyliły?
To Wielkanoc w środku zimy?
Zmartwychwstały z Grobu wstanie,
A tu śnieg na powitanie.
Wiosna drzewa przystroiła,
Białym puchem wykleiła.
Cóż, tak Święta te spędzimy:
Alleluja w czasie zimy.
Ale radość w nas wiosenna,
W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna”
Chcę Wam życzyć moc Radości,
I Pokoju i Miłości.
Na „dyngusa” ciepłej wody
Świętowania aż do środy.
Gosia Michas Wojtuś i Krzyś:biggrin2: Do miłego kochane:-)

Tam budzic będziesz do praleczki na delikatny program i git;-)
Anula z chłopcami tak jest. Adrian też za każdym razem sikał:tak::-) zdrówka dla maluszka:happy:
Idu moich też prac;-)

To mój jest kosmita...Obsikła mnie tylko pare razy:tak:Zaraz tego mojego męża walne.Teraz śpi a potem będzie mnie w nocy molestował i spac nie da:rofl2:Ide po walec:cool2::cool2:

reklama
Kochane mamuski siedzace w domku jak i ja jeszcze ze 3 lata pewnie....zycze wam zdrowych ,spokojnych i wesolych swiat, zeby byly choc troche sloneczne no i zebyscie troszke odpoczely o ile mozna tak powiedziec.

dalmatek577pe2.gif

Do góry