reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fajnie Cię widzieć:-D:-D
Moi chłopcy byli na nożnym spcerku.Wrócili po godzinie.No i Lolo jeszcze w kurteczce, bucikachm czapeczce wbiegł do pokoju i tak mocno, mocno się do mnie przytulił...Takie chwile wynagradzają te gorsze:-D:-D

bodzia świetne zdjęcie w podpisie!!!

dawno nie zaglądałam... nie napisze ze u nas sie pozmieniało, bo praktycznie wszystko zostało bez zmian... cokolwiek bym nie zjadła to mały wysypany... znalazłam nawet strony na necie z przepisami bez mleka i jajek i ciągle coś tworze w kuchni, a krosty jedne giną drugie wyskakują :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tak bardzo dołuje mnie to, bo miki jest tak cudownym maleństwem, ze wyc mi sie chce dzień w dzień ze ja nie mam tego dziadostwa tylko on... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:17 kwietnia mamy testy - oby coś wykazały, ale narazie sie nie łudze... :-(
dziekuje tylko Bogu ze stac nas na te wszystkie kosmetyki zmniejszające świąd, bo w przeciwnym wypadku nie wiem co by było...

pozdrawiam Was serdecznie kobietki ... i te nowe i te "stare"

reklama
a to moja perełka na święta: ;-)

d5cc757a9a5adb3e.jpg

Reniferku dzięki:-DMiki jest cudny, widzoiałam tą foteczke na NK.Całujemy was.Trzymamy kciuki,żeby lepiej było.:tak:
Cioteczki co się zmieniło???

''

Kasia - witamy na wątku! Patrząc na Twój nick - mieszkacie w Irlandi??

!
Tak, jak łatwo zgadnąć, prawda?? Od 3 lat mieszkamy w Dublinie. I tu też urodził się Stasio.
I przy okazji....
Wielkanocnych świąt już pora trzeba jaja wyjąć z wora,pomalować pofarbować i kobiecie dać spróbować żeby potem nie gadała że na święta jaj nie miała!!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Witajcie dziewczątka.:-)
My dziś byliśmy u mojej mamy. Grześ w Kościele podczas święcenia jak zwykle spał, a Maciuś był wyjątkowo grzeczny. Nawet jak wyszlismy to pierwszy raz miał pretensje, że tak krótko i chciał jeszcze iść do Kościoła.:eek::-D

bodzia świetne zdjęcie w podpisie!!!

dawno nie zaglądałam... nie napisze ze u nas sie pozmieniało, bo praktycznie wszystko zostało bez zmian... cokolwiek bym nie zjadła to mały wysypany... znalazłam nawet strony na necie z przepisami bez mleka i jajek i ciągle coś tworze w kuchni, a krosty jedne giną drugie wyskakują :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tak bardzo dołuje mnie to, bo miki jest tak cudownym maleństwem, ze wyc mi sie chce dzień w dzień ze ja nie mam tego dziadostwa tylko on... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:17 kwietnia mamy testy - oby coś wykazały, ale narazie sie nie łudze... :-(
dziekuje tylko Bogu ze stac nas na te wszystkie kosmetyki zmniejszające świąd, bo w przeciwnym wypadku nie wiem co by było...

pozdrawiam Was serdecznie kobietki ... i te nowe i te "stare"
Oj, jak dawno Cię tu nie było... Jak Miki urósł.:szok: Śliczny z niego chłopiec.:tak: Życzymy dużo zdrówka dla Mikiego i żeby te testy w końcu wskazały co go uczula.:-)

Cioteczki co się zmieniło???
O rety!:szok: "Łysy" Lolek.:szok::-D Ślicznie wygląda.:tak:
My (a w zasadzie M) też dziś ogolił Maciusia.:-)

Sikoreczka oby to tylko były te piąteczki.:tak:

Anula a może to wszystko przez ząbki?:confused: Grzesio też ma strasznie wysypaną bródkę od śliny.:tak:

Witam nową mamę Kasię.

Nie wiem, czy jeszcze tu zaglądne, więc chciałabym Wam wszystkim złożyć życzenia:
Zdrowych, wesołych Świąt Wielkanocnych. Spędźcie miło czas z rodziną. No i obfitego zajączka.;-):-)

Witajcie Lachony:-) Ja włśnie się wykąpałam przy asyśccie malutkiej. Nie chce spac:no:
Reniferku miło cię widziec:tak: Biedny Mikuś:-( duże buziaki dla niego. Sliczny chłopczyk:tak:
Bodzia właśnie miałam pisac że Karolkowi włoski ktoś ukradł:szok::-D
Adrianek naszykował gniazdko dla zajączka, wsadził tam jajeczko czekoladowe i oczekuje w zamian na prezent. Pytam męża gdzie te gniazdko a on mówi za łóżkiem:eek: To się zajączek będzie musiał nagimnastykowac:baffled:

reklama
Staropolskim obyczajem,
dużo szynki z dobrym jajem
oraz wina całej beczki
no i trochę też wódeczki.
Niech gorzała dobrze buja,
WESOŁEGO ALLELUJA -
od Marty,Mirka ,Olka i Julka
dla wszystkich Domóweczek z rodzinkami:tak:

Do góry