reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dień dobry. M. poszedł do pracy:-:)-:)-:)-:)-( i czekam na limuzyne z kierowcą która zabierze mnie do rodziców. małemu temp. spadała tylko buźka paskudnie wygląda znów mi się od babć dostanie.
Bodzia ten Twój Lolek to ale przystojniacha z włosami czy bez.
Sikoreczka współczuję nocy i dużo zdrówka dla malutkiej.
a nasz nowy członek rodzinyurodził się miesiąc przed terminem i wazył 2100 malenstwo ale 10 zgarnął i płuca zdrowe.

reklama
Małż śpi.....Lolo śpi...Byliśmy ma króciutkim spacerku...A ja sobie siedze i sie nudze...Qurcze mam wyrzuty sumienia,że je leśe a mały sam się bawi.Za długo w domu jestem:baffled::baffled:Przeciez Młody wyglada na zadowolonego_O Harry się na TVN zaczyna.Z braku laku i Hajy może być:-D

Heloł! My nawiedzili lekarza. Jest tak jak myślałam angina zaatakowała:-( No ale antybiotyk zapisany i wieczorkiem pierwsza dawka:tak: Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej. Moja mała biedulka:zawstydzona/y: Teraz siedzimy sobie w domku i patrzymy na Harrego;-) Adrianek robi bańki z nowego sprzętu i już mam caaały pokój w tym płynie. Blle:baffled:

Biedna Madziunia.Całusy dla niej.My oglądamy "Smokiem i mieczem".Ja bawie się klockami, Lolo nie zabardzo ma na to ochote;-)

Witka,lachony;-):-D.My wrócil ze śniadania godzinę temu:tak::-).UFFFFFFFFFFF dobrzeże szwagra nie było.Chłopaki dostali szkockiego zajączka od siostry stryjecznej Mirka ,coś podobnego tylko że na wielbłąda nakłada się i jeden ruch i wszystko wyskakuje,to Olek dostał:tak:,a Julek Ślimaka Edukacyjnego do ciągania,gra,śpiewa,szczeka,świeci.Będę miała aparat to pocykam i pokażę.:tak:

reklama
Do góry