frez.ja1987
Fanka BB :)
No to ja bym poszła do ginekologa. Skoro tak długo je karmisz to cykle po ciąży, porodzie i kp powinny już raczej się unormować.Nie już od półtorej roku. Pierwszy okres po porodzie miałam po 6 miesiącach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to ja bym poszła do ginekologa. Skoro tak długo je karmisz to cykle po ciąży, porodzie i kp powinny już raczej się unormować.Nie już od półtorej roku. Pierwszy okres po porodzie miałam po 6 miesiącach.
Miałam w każdej ciąży i się nie zarazili. Przy drugim i trzecim porodzie nawet antybiotyk by nie zadziałał, bo rodziłam ekspresowo. Dużo kobiet ma i wszystko jest okA byłaś z tymi cyklami u ginekologa? Bo jak dobrze kojarzę to nie pierwszy raz.
U mnie dziś nastrój średni. Odebrałam wyniki GBS. Wyszedł dodatni. Boje się, że dziecko się zarazi.
Właśnie ja się boję, że nie zdarzy zadziałać. Bo to trzeci poród.Miałam w każdej ciąży i się nie zarazili. Przy drugim i trzecim porodzie nawet antybiotyk by nie zadziałał, bo rodziłam ekspresowo. Dużo kobiet ma i wszystko jest ok![]()
Mam nadzieję, że u nas też będzie wszystko ok.Drugą urodziłam po 10 minutach na porodówce, trzecią po godzinie. Antybiotyk z tego co kojarzę musi być podany jakieś 5 godzin przed.
Mam nadzieję, że u nas też będzie wszystko ok.
Ale masz wyczucieJak tam u Was? Jeszcze w dwupaku? [emoji16]
Ale masz wyczucie [emoji16] wczoraj urodziłam [emoji3590]
Chłopiec. Piotruś. Ogólnie poród dramat. Bardzo bolesny. Ale w miarę szybki. Od odejście wód niecałe 1,5 h. Urodziłam na przedporodowej, bo z 7 cm nagle zrobiły się parteGratulacje [emoji3590]
Jak się czujecie? Chłopiec czy dziewczynka? Imię udało się wybrać? Opowiadaj [emoji16][emoji16][emoji16]