Ja też pije od jakiegoś tygodnia, wcześniej nie byłam w stanieJa piję 2, z czego poranna to siekiera2 czubate łyżeczki świeżo mielonej, bez mleka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też pije od jakiegoś tygodnia, wcześniej nie byłam w stanieJa piję 2, z czego poranna to siekiera2 czubate łyżeczki świeżo mielonej, bez mleka
![]()
ja tez czasem pije, przed ciaza pilam codziennie, teraz jakos nie mam ochoty, ale pytalam lekarza, a nawet dwoch, powiedzial, ze jesli sie nie przesadza to mozna.Ja też pije od jakiegoś tygodnia, wcześniej nie byłam w stanieteraz się nią delektuje codziennie rano
![]()
Szyszka na pewno wszystko jest dobrze, nie potrzebnie sie stresujesz, tyle co zrobiłaś badania prenatalne, szyjka macicy jest mocno ukrwiona wystarczy że pęknie jakieś naczynko i może być delikatne plamienie. Jeżeli nie masz silnych boli brzucha, nie są to krwawienia to nic złego się nie dzieje.Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczowąja już nie wiem co mam myśleć...
Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Ciąża po iv, miałam krwiaka który się wchłonął podobno...
No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnieSzyszka na pewno wszystko jest dobrze, nie potrzebnie sie stresujesz, tyle co zrobiłaś badania prenatalne, szyjka macicy jest mocno ukrwiona wystarczy że pęknie jakieś naczynko i może być delikatne plamienie. Jeżeli nie masz silnych boli brzucha, nie są to krwawienia to nic złego się nie dzieje.
No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnieboję się bo chce donosić tą ciążę... Tyle lat się staraliśm
Na pewno wszystko jest dobrze, jakie leki teraz przyjmujesz? I który to jest teraz tydz?No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnieboję się bo chce donosić tą ciążę... Tyle lat się staraliśmy
Progesteron 150mg (3x50 podjezykowo) i 300mg (3x100 dopochwowo) lekarz od 8 sierpnia mi zmniejszył dawkę o połowę bo tak to brałam po dwie tabletki... No dzisiaj równy 12 tydzień, kurde najgorsze jest to, że jakbym mogła na pstryk zachodzić w ciążę to może byłoby mi lżej a tu tyle czasu, kasy, zdrowia i innych wyrzeczeń żeby mieć bobasa i takie coś co chwilę wychodzi...Na pewno wszystko jest dobrze, jakie leki teraz przyjmujesz? I który to jest teraz tydz?
To jesteś nadal dosc mocno obstawiona lekami, więc bez stresu z maluszkiem wszystko dobrzeProgesteron 150mg (3x50 podjezykowo) i 300mg (3x100 dopochwowo) lekarz od 8 sierpnia mi zmniejszył dawkę o połowę bo tak to brałam po dwie tabletki... No dzisiaj równy 12 tydzień, kurde najgorsze jest to, że jakbym mogła na pstryk zachodzić w ciążę to może byłoby mi lżej a tu tyle czasu, kasy, zdrowia i innych wyrzeczeń żeby mieć bobasa i takie coś co chwilę wychodzi...