reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia F - obecna zapłakana:-:)-(
Komp mi nie chciał odpalić i wizja moich scrapków nie zgranych na płytke doprowadziła do łez wściekłosci.Ale odpalił.Mus po płytki gnac i zgrac bo jak mi zrobi znów taki numer brrr.Aż strach pomyślec.

Dzień dobry po świętach.

Melduje się. Wróciłam wczoraj objedzona jak dziki bąk :szok: Święta minęły nam fajnie, szkoda tylko, że pogoda do bani :baffled: zima w pełni.

Nic mi sie nie chce. Poświateczne lenistwo mnie dopadło.

Miłego dzionka życzę.

Ja również melduję się po świętach:-D:-D:-D
U nas też zima i na dodatek znowu moje gardło zaczyna nawalać, znowu tracę głos i mnie boli, kurcze czy ja już nigdy nie wyzdrowieję:-:)-:)-(
Maja już odpieluszkowana, przez cały dzień siusia tylko do nocniczka tak więc jestem z niej strasznie dumna:tak::tak::tak:

Bry wszystkim...
Jestem objedzina...
I wsciekla...
Z m ostatno bylo ok... Nawetm sie zgodzilam pomieszkac u niego z malym na jakis czas...
A ten juz sobie znalazłm panienke we wroclawiu, czyli tam gdzie mial sie wyprowadzac! I mieli razem spedzic "milutki" weekend!

No to napisalam do niej, ze nie wiem na co ona liczy, ale to ja nosze od dluzszego czasu piersionek zareczynowy, to mi wiecznie truje ze mm sie przeprowadzic i to JA Z NIM SYPIALAM przez ostatnie dni!!

M wsciekly... No wkurwiony poprostu! Pojechal po mnie, stwierdzil ze nie chce znac... Nie chcwe mnie i tyle... Pozniej mu przeszlo...

Ja mu pogmeralam na NK i przynajmniej znam nr gg tej zdziry..

I ja się witam:-)
U nas dziś znów zima w nocy było -10:szok: Michał dalej skołowany, chyba jeszcze nie jest dobrze...:-(
Bodzia Twoje fotki sa super:-)
Wszystkie po świętach mamy chyba jakiegoś lenia, bo i ja ledwo zipię a w sumie nie robiłam nic:-) Jakoś tak te święta zmęczą:-)
Musze węgla kupić bo pustki w piwnicy a zima w pełni, zaś wydatek:-( Cholerka
M wyjeżdża w piątek z rana i wraca dopiero 10 maja:-( Długo to będzie ale musze dac radę:-)
Buziaki imiłego dnia wszystki mamuśkom będącym w domku:-)
Cara moim zdaniem to co Ty robisz to jest poniżające. Myślisz że ta dziewczyna sama mu do łóża wskoczyła?? Może ją bajerował obiecywał tak jak Tobie??? Nie powinnaś jej wyzywać bo to wcale nie jest jej wina. Może wcale nie wiedziała że on ma Ciebie i dziecko??

reklama
anaconda gratulacje dla Majeczki. A Tobie zdrówka życzę.

Cara ja na Twoim miejscu już dawno odstawiłam bym Ojca Twojego dziecka na boczny tor :sorry2: Postaw sprawę na ostrzu noża, albo wóz, albo przewóz. Ile można się tak szarpać :-(Trzymam kciuki, aby wszystko Ci się w życiu poukładalo :tak:

Do góry