reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, chcemy ją dać do żłobka, bo jak dobrze pójdzie to pracę będę miała. Ale taki szał z tym żłobkiem u nas, żeinna dajesz mala do żłobka,,no ciekawe czy bedzie miejsce,bo teraz to sozk ztymi miejscami w zlobkach i peckolu,makbara,,,dobrze,z emoje juz chodiz i nie musze nic z tym robic...i mam andzieje,ze go przepisza do grupy wyzszej,,no ale tak jak w sp,,przeciez musza,,hihi

Madźka, pisać można, ale pozostaje jeszcze kwestia tego, czy ktoś ma ochotę po przeczytaniu tego zastanowić się nad tym wszystkimmyślę to samo, piszę to samo ale
.
Inna herbatusi z czarnej porzeczki na pragnienie?? ja tez niedopita chodzę z rana;-)

Za herbatkę dziękuję, popijam swoją Ice Tea ;-)
A moje dziecko szaleje, dostała od dziadka pistolet na wodę, wczoraj z tatusiem ubaw miała bo mamusia spała, a oni mnie oblewali wodą

A numer popisowy Oliwiany to:
ja mówię do niej : daj mamusi buziaczka, a ona wywala język na brodę, krzyczy "bleeeeeee" i śmieje się jak szalona

y już po śniadqanku tylko herbatki mi syn nie chce zrobić no;-);-)
Inna to super Oliwka ma zabawę i nie dziw się skoro niesmaczne buziaki dajesz ;-);-);-);-)
Cara ja już Ci pisalam że Tysama nie wiesz czego cgcesz od tego faceta on w ogóle wie że jesteście razem bo po tych wszystkich odtrąceniach to może nie wiedzieć jeżeli nie wie to myślę że warto mu powiedzieć co myślisz i czujesz tak na prawdę pod warunkiem oczywiście że sama będziesz wiedziała.
Madźka ja jestem lepsza nie dość że odpuściłam jej wiadro to jedziemy do nich na weekend teraz normalnie chyba ta woda święcona tak na mnie zadziałała
Sikoreczka dużo zdrówka dla Madzi niech szybko wraca do siebie
Bodzia dobrze że nóżka lepiej a scrapki są śliczne
Marta zaraz coś wrzucę na pępkowe za moment
Inna to super Oliwka ma zabawę i nie dziw się skoro niesmaczne buziaki dajesz ;-);-);-);-)
Cara ja już Ci pisalam że Tysama nie wiesz czego cgcesz od tego faceta on w ogóle wie że jesteście razem bo po tych wszystkich odtrąceniach to może nie wiedzieć jeżeli nie wie to myślę że warto mu powiedzieć co myślisz i czujesz tak na prawdę pod warunkiem oczywiście że sama będziesz wiedziała.
Madźka ja jestem lepsza nie dość że odpuściłam jej wiadro to jedziemy do nich na weekend teraz normalnie chyba ta woda święcona tak na mnie zadziałała
Sikoreczka dużo zdrówka dla Madzi niech szybko wraca do siebie
Bodzia dobrze że nóżka lepiej a scrapki są śliczne
Marta zaraz coś wrzucę na pępkowe za moment
Agatka_BB
IX Lachon BB
Inna to musi pięknie wyglądać 

A moje dziecko cały czas chodiz do mnie i mówi że chce na basen
nigdy nie byliśmy na basenie.........ale osttanio widział bajkę gdzi eis edziecki kompaly ion teraz tez chce

A moje dziecko cały czas chodiz do mnie i mówi że chce na basen

Marta1981
Rodzyneczka
Posprzątane w salonii8e i kuchni,pranko się wiruje a Jul usypia marudny.Chyba mnie porządnie rozłoży:-(.
Marta1981
Rodzyneczka
Dawaj anula,tyko coś mocnego,to może wypali bakterie i wirusy;-)
.

sewa
mamuśka ;-)
Zmykam na spacer!
Inna fajnie, że do pracy wracasz
życzę zatem, aby Oliwka do żłobka się dostała.
Dzięki dziewczynki za pocieszenie w sprawie mojej rozłąki. Ale to jeszcze tyle czsu.... powoli wysiadam. A święta....... niby było miło i przyjemnie, ale bez kochanej połówki to nie to samo.....
Bodzinka oszczędzaj się..... tzn. nogę oszczędzaj
anula fajnie, że szafa ciuszkami zapełniona
Ewcia oj to mąż tym razem nie miał farta z @ ;-)coś mu ostatnio przyjazdy wypadają na Twoją @
złośliwość odgórna jakaś, czy coś 
Madźka kop pierwsza klasa

Inna fajnie, że do pracy wracasz

Dzięki dziewczynki za pocieszenie w sprawie mojej rozłąki. Ale to jeszcze tyle czsu.... powoli wysiadam. A święta....... niby było miło i przyjemnie, ale bez kochanej połówki to nie to samo.....
Bodzinka oszczędzaj się..... tzn. nogę oszczędzaj

anula fajnie, że szafa ciuszkami zapełniona

Ewcia oj to mąż tym razem nie miał farta z @ ;-)coś mu ostatnio przyjazdy wypadają na Twoją @

Madźka kop pierwsza klasa

Marta1981
Rodzyneczka
Które jeszcze nie wiedzą to zapraszam do Miłośników Profilu Marty na NK;-)
.

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Skoczę tylko pranko rozwiesić

Podziel się: