reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry wszystkim...
Jestem objedzina...
I wsciekla...
Z m ostatno bylo ok... Nawetm sie zgodzilam pomieszkac u niego z malym na jakis czas...
A ten juz sobie znalazłm panienke we wroclawiu, czyli tam gdzie mial sie wyprowadzac! I mieli razem spedzic "milutki" weekend!

No to napisalam do niej, ze nie wiem na co ona liczy, ale to ja nosze od dluzszego czasu piersionek zareczynowy, to mi wiecznie truje ze mm sie przeprowadzic i to JA Z NIM SYPIALAM przez ostatnie dni!!

M wsciekly... No wkurwiony poprostu! Pojechal po mnie, stwierdzil ze nie chce znac... Nie chcwe mnie i tyle... Pozniej mu przeszlo...

Ja mu pogmeralam na NK i przynajmniej znam nr gg tej zdziry..
Cara, na własne życzenie niszczysz sobie życie.Z tego co piszesz Twój facet nie traktuje Cię poważnie.A Ty pisząc do tamtej laski tylko się upokarzasz...I nie wiesz, co on gada tym wszystkim pannom, może dokładnie to samo co Tobie...Facet po Tobie jeździ, mówi że nie chce Cię znać, ale mu przechodzi więc nadal z nim jesteś, bo się rozpływasz przy nim po 5 minutach :baffled:. A czy ty np. POMYŚLAŁAŚ CHOCIAŻ RAZ O DOBRU I SZCZĘŚCIU TWOJEGO DZIECKA?? Bo możesz być pewna, że taki 'tatuś' nic dobrego do życia Twojego dziecka nie wniesie :dry:

My z Oliwianką niedawno wstałyśmy. Ja mam potwornego lenia, najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżeczku, ale muszę wyleźć z domu kilka spraw załatwić, m.in. zapisać Oliwkę do żłobka (chociaż może już za późno, bo tylko 20 dzieciaków przyjmują) i odebrać w końcu dowód osobisty. No i parę innych jeszcze.
U nas śnieg już stopniał, trochę tylko leży gdzieś na drzewach czy dachach.Ale wczoraj to było hardkorowo :sorry2:.Biało wszędzie.
Idę coś do picia sobie zrobić, bo suszy mnie jakbym wczoraj pochlała ;-)

reklama
Ewcia a co Ty kobietko masz jeszcze dziś wolne........ Super! No i fajnie Ci, że mężulo zaraz przyjedzie :tak:
Ja jeszcze trochę muszę na ślubnego poczekać :-( do maja jeszcze tyle czasu :-(
no super mam,hehe...a na meza czekam bo staranka czas uaktywnic,,biedny teraz trafil na @,,hahaa
Sewa czas szybko leci,ale potem bedziecie tylko sievbie mieli,cala trojeczka w komplecie...

:-:)szok::szok::nerd::nerd::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::happy::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::blink::blink::blink::blink::blink::happy::happy::baffled::baffled::dry::dry::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dllllll

To od Igorka dla was;-)
dzieki a to od nas:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D;-):-):-):-):-):happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy::-D:-D

inna dajesz mala do żłobka,,no ciekawe czy bedzie miejsce,bo teraz to sozk ztymi miejscami w zlobkach i peckolu,makbara,,,dobrze,z emoje juz chodiz i nie musze nic z tym robic...i mam andzieje,ze go przepisza do grupy wyzszej,,no ale tak jak w sp,,przeciez musza,,hihi

Dzień dobry Dziewczyny.Melduje się po świętach.właśnie wstaliśmy ze Stasiem i wpadliśmy się przywitać chciałam wczesniej nawet włączyłam BB ale sen nas zmógł.święta minęły w miłej rodzinnej atmosferze i nawet teściowej wiadro odpuściłam miła była.mój syn zebrał pół szafy ciuchów na zająca takżemam trochę wydatków mniej chwała Bogu.a dziadkowie wniebowzięci bo im dziadziował całe święta i w ten sposób od moich rodziców wyciągnął nawet nad zająca jakieś zapasy na przyszłość ubaw po pachy.buziaki idziemmy naśniadanko

Cara, na własne życzenie niszczysz sobie życie.Z tego co piszesz Twój facet nie traktuje Cię poważnie.A Ty pisząc do tamtej laski tylko się upokarzasz...I nie wiesz, co on gada tym wszystkim pannom, może dokładnie to samo co Tobie...Facet po Tobie jeździ, mówi że nie chce Cię znać, ale mu przechodzi więc nadal z nim jesteś, bo się rozpływasz przy nim po 5 minutach :baffled:. A czy ty np. POMYŚLAŁAŚ CHOCIAŻ RAZ O DOBRU I SZCZĘŚCIU TWOJEGO DZIECKA?? Bo możesz być pewna, że taki 'tatuś' nic dobrego do życia Twojego dziecka nie wniesie :dry:
:dry::dry: myślę to samo, piszę to samo ale :baffled::baffled:.
Inna herbatusi z czarnej porzeczki na pragnienie?? ja tez niedopita chodzę z rana;-)

Cześć Anula:tak::-) Ja po wczorajszej wizycie u teściów już się trochę uspokoiłam ale też wiadro teściówce odpuściłam:dry::szok:zupełnie nie wiem co we mnie wstapiło:confused::confused:smacznego sniadanka. My szykujemy się do wymarszu spacerowego.
Ale mi BB muli dzisiaj, normalnie tylko wziąć i ..

Załączniki

• a0370fb.gif
    a0370fb.gif
    20,8 KB · Wyświetleń: 52
Ja pragne herbatki porzeczkowej...:-D:-D
JA próbujr popsiątac ale mi to nie idzie...Potem musze do Biedrony...Ale mi sie nie chce...
Kopna na rozruch proszeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Ja pragne herbatki porzeczkowej...:-D:-D
JA próbujr popsiątac ale mi to nie idzie...Potem musze do Biedrony...Ale mi sie nie chce...
Kopna na rozruch proszeeeeeeeeeeeeeeee
Bodzia, jak Twoja nózia bo zapomniałam spytac:sorry2::sorry2: Czajnik z woda na herbate już wstawiłam a tu kop :-D;-)

Załączniki

• kop_duze.jpg
    kop_duze.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 29
Do góry