reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki za kopa:-D
Nie boli już tak potwornia ale moja ruchowośc jest ograniczona i spowolniona;-);-);-)

reklama
inna dajesz mala do żłobka,,no ciekawe czy bedzie miejsce,bo teraz to sozk ztymi miejscami w zlobkach i peckolu,makbara,,,dobrze,z emoje juz chodiz i nie musze nic z tym robic...i mam andzieje,ze go przepisza do grupy wyzszej,,no ale tak jak w sp,,przeciez musza,,hihi
No, chcemy ją dać do żłobka, bo jak dobrze pójdzie to pracę będę miała. Ale taki szał z tym żłobkiem u nas, że :szok:. Jest tylko jeden żłobek, chętnych mnóstwo a miejsc 20 :sorry2:. Poza tym myślę, że czas najwyższy, aby Oliwka zaznała trochę cywilizowanego życia :-D, bo ona taki dzikusek. Ostatnio w sklepie podeszła do wózka, w którym siedział chłopczyk 3 miechy starszy od niej i najpierw sprzedała mu plaskacza w twarz :baffled:, a później zaczęła tulić (chyba na przeprosiny:laugh2:). Musi się dziecię obyć trochę, nie ma to tamto. A we wrześniu to już prawie 2 latka będzie miała więc tym bardziej :tak:
:dry::dry: myślę to samo, piszę to samo ale :baffled::baffled:.
Inna herbatusi z czarnej porzeczki na pragnienie?? ja tez niedopita chodzę z rana;-)
Madźka, pisać można, ale pozostaje jeszcze kwestia tego, czy ktoś ma ochotę po przeczytaniu tego zastanowić się nad tym wszystkim :sorry2:
Za herbatkę dziękuję, popijam swoją Ice Tea ;-)

A moje dziecko szaleje, dostała od dziadka pistolet na wodę, wczoraj z tatusiem ubaw miała bo mamusia spała, a oni mnie oblewali wodą :dry:, a teraz wypija resztki wody z tego pistoletu :-p. I próbuje usiąść na kubku niekapku, tylko nie wiem jak ona chce tego dokonać...:sorry2:.
A numer popisowy Oliwiany to:
ja mówię do niej : daj mamusi buziaczka, a ona wywala język na brodę, krzyczy "bleeeeeee" i śmieje się jak szalona :blink:

y już po śniadqanku tylko herbatki mi syn nie chce zrobić no;-);-)
Inna to super Oliwka ma zabawę i nie dziw się skoro niesmaczne buziaki dajesz ;-);-);-);-)
Cara ja już Ci pisalam że Tysama nie wiesz czego cgcesz od tego faceta on w ogóle wie że jesteście razem bo po tych wszystkich odtrąceniach to może nie wiedzieć jeżeli nie wie to myślę że warto mu powiedzieć co myślisz i czujesz tak na prawdę pod warunkiem oczywiście że sama będziesz wiedziała.
Madźka ja jestem lepsza nie dość że odpuściłam jej wiadro to jedziemy do nich na weekend teraz normalnie chyba ta woda święcona tak na mnie zadziałała
Sikoreczka dużo zdrówka dla Madzi niech szybko wraca do siebie
Bodzia dobrze że nóżka lepiej a scrapki są śliczne
Marta zaraz coś wrzucę na pępkowe za moment

Inna to musi pięknie wyglądać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A moje dziecko cały czas chodiz do mnie i mówi że chce na basen:baffled: nigdy nie byliśmy na basenie.........ale osttanio widział bajkę gdzi eis edziecki kompaly ion teraz tez chce:baffled::tak::happy:

Zmykam na spacer!

Inna fajnie, że do pracy wracasz :tak: życzę zatem, aby Oliwka do żłobka się dostała.

Dzięki dziewczynki za pocieszenie w sprawie mojej rozłąki. Ale to jeszcze tyle czsu.... powoli wysiadam. A święta....... niby było miło i przyjemnie, ale bez kochanej połówki to nie to samo.....

Bodzinka oszczędzaj się..... tzn. nogę oszczędzaj :tak:

anula fajnie, że szafa ciuszkami zapełniona :tak:

Ewcia oj to mąż tym razem nie miał farta z @ ;-)coś mu ostatnio przyjazdy wypadają na Twoją @ :baffled: złośliwość odgórna jakaś, czy coś :sorry2:

Madźka kop pierwsza klasa :-D:-D:-D

reklama
Do góry