*Katarina*
Fanka BB :)
Ale artystka, ślicznaJa dzisiaj mlodej dalam plastikowy ugniatacz do ziemniakowspodobalo sie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale artystka, ślicznaJa dzisiaj mlodej dalam plastikowy ugniatacz do ziemniakowspodobalo sie
![]()
Tak, duża bo wtedy nie może jej tak łatwo przesunąćOoo moja tez fajnie reaguje na wodemusze wyprobowac tego żywca. A jaka dajesz, dużą 1,5l?
![]()
U mnie hitem jest pudełko male zamykane plastikowe;p zwykle do chowania żywnościOoo moja tez fajnie reaguje na wodemusze wyprobowac tego żywca. A jaka dajesz, dużą 1,5l?
![]()
Ooo super pomysł!! Dzisiaj uskutecznięU mnie hitem jest pudełko male zamykane plastikowe;p zwykle do chowania żywności![]()
Chusteczkami mój też, ale muszę mocno pilnować bo otwiera opakowanie i potem ładuje te chusteczki do buzi, a one się rozpuszczają pod wpływem śliny, więc muszę mu je wtedy zabrać żeby nie zeżarłU nas ostatnio królował balon z helem. Na początku jej przywiązałam do nóżki i tak sobie nim ruszała i chichrała się. Ale najlepsza zabawa była po 3 dniach jak balon już utracił powietrza i mała mogła go miętolić i ugniatać i już tak bardzo do góry nie leciał więc mogła go łapać bez problemu.
Tak butelkę z wodą też używamy, lubi też bawić się paczką chusteczek higienicznych, znaczy obgryzać ją![]()
A najlepiej jak vos jest jeszcze w srodku;D u mnie mala uwielbia otwierać i wywalav waciki mokre ;DOoo super pomysł!! Dzisiaj uskutecznię