reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ooo moja tez fajnie reaguje na wode 😁 musze wyprobowac tego żywca. A jaka dajesz, dużą 1,5l? 😁
Tak, duża bo wtedy nie może jej tak łatwo przesunąć :D i tą butelka trzaska, etykieta szelesci a w środku się woda przelewa i dodatkowe wyzwanie żeby ją toczyć bo jest kanciasta. No u nas to super zabawa, jak już nie wiem co mam mu dać to daje butelkę ,😂

U nas ostatnio królował balon z helem. Na początku jej przywiązałam do nóżki i tak sobie nim ruszała i chichrała się. Ale najlepsza zabawa była po 3 dniach jak balon już utracił powietrza i mała mogła go miętolić i ugniatać i już tak bardzo do góry nie leciał więc mogła go łapać bez problemu 😁.

Tak butelkę z wodą też używamy, lubi też bawić się paczką chusteczek higienicznych, znaczy obgryzać ją 😀

@Beti.mama i jak minęła noc ? U nas pierwszy raz od niepamietam kiedy mały obudził się o 1 w nocy i nie chciał spać. Miał podwyższoną temperaturę, stękał i mruczał. Dałam mu przeciwgorączkowy i posmarowałam dziąsełka i dopiero po 2 zasnął

Marta, ale też inne dziewczyny które mają więcej niż jedno dziecko, a w sumie te które mają jedno też :D jeśli nie wiecie co zrobić z bonem turystycznym (przepada w marcu) polecam wybrać się na 2 dni do energylandii w Zatorze :D ja co prawda mam tam pół godziny jazdy i nie wykorzystam go tam z małym ale masa moich znajomych właśnie w ten sposób go wykorzystuje :D te które były wiedzą jakie to jest wielkie i nie ma szans obejść wszystkiego w jeden dzień. Ja byłam dwa razy po całym dniu i nie ma opcji przejść całej Energylandii :D

U nas ostatnio królował balon z helem. Na początku jej przywiązałam do nóżki i tak sobie nim ruszała i chichrała się. Ale najlepsza zabawa była po 3 dniach jak balon już utracił powietrza i mała mogła go miętolić i ugniatać i już tak bardzo do góry nie leciał więc mogła go łapać bez problemu 😁.

Tak butelkę z wodą też używamy, lubi też bawić się paczką chusteczek higienicznych, znaczy obgryzać ją 😀
Chusteczkami mój też, ale muszę mocno pilnować bo otwiera opakowanie i potem ładuje te chusteczki do buzi, a one się rozpuszczają pod wpływem śliny, więc muszę mu je wtedy zabrać żeby nie zeżarł 🙈

reklama
Do góry