reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie na noc j w nocy tez ladnie wciaga. Ale w dzień slabo. Od jutra zaczynam gotować zupki. I wprowadze staly rytm. Sprobuje ;D kolo 11 kaszka a potem zupka o 14. Reszta dnia mleko. Zobaczymg jak się sprawdzi;p
Ja z rana daje najpierw mleko koło 7, coś do jedzenia w okolicy 10, a o 11 mleko, potem koło 15 deserek i 16 mleko, a potem do spania mleko :) takze czasami i co 5 godzin pije mleko 😅

reklama
Boze, zawału dostałam. Leże już z młodym, on śpi, zjadł cycka na leżąco, potem chwilę polezal i zasnął że smoczkiem obok mnie. Coś tam gadam z facetem a nagle młody otwiera oczy i tak głośno kaszlnął dwa razy, tak dziwnie jakby coś miał w gardle??? To ja go klepie a on oczy zamyka tak bezwiednie. No to się przesttaezylam i klepie go dalej. A on nic!!! Wzięłam go na ręce to otwierał lekko oczy i zamykały mu się jakby same znowu. Mówię do niego głośno Filip Filip a on nic 🥺🥺 tzn jakby lekko otwierał oczu ale zaraz mu się same zamykały. Ja już zesrana. Stary go wziął i zaczął coś tam z nim gadać no i się rozbudził... Okazało się że po prostu tak głęboko zasnął i taki zaspany był. A ja myślałam że się przelewał przez ręce 😐 normalnie zawał, mówię wam.

Eee to jestesmy sąsiadkami 😁 tzn my nie na tych nowych osoedlach, ale czesto tamtedy spaceruja z małą 😁 bede wypatrywac szczupłej, sportowej sylwetki z wózkiem co wygląda jak cygan w takim razie hihihi 😁😁😁
😱 Teraz to przecinek jestem bo ta przeprowadzka mnie chyba jeszcze bardziej odchudziła 😶 i teraz to już nie taki cygan bo już nie wszystko jest pod ręką tutaj 😂 ale czasami robię długie wycieczki do Lidla albo biedry 😂

reklama
Do góry