Patii26
Fanka BB :)
Wow, jestem w szokuMój ma 22 tyg, urodził się z wagą 3020 i 52 cm. Teraz wazy 8300 i ma 72 cm i każdy mówi, że wygląda na starszego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, jestem w szokuMój ma 22 tyg, urodził się z wagą 3020 i 52 cm. Teraz wazy 8300 i ma 72 cm i każdy mówi, że wygląda na starszego![]()
Tak nasze mamy miały inne wytyczne moja to nawet o słodzeniu wody mówiła, zresztą co się dziwić nawet kuzynka która miała kilkanaście lat temu dziecko dostała w szpitalu inne wytyczne niż ja.No właśnie wolę cos fachowego, bo moja mama już wczoraj zdziwiona ze nie sole dania.
U nas cukinią wiem że na tak bo dziś resztę jej zrobiłam tej cukinki i aż z przyjemnością ją sobie jadłateż czekam na siedzenie bo chce bardzo BLW.
Jeszcze wodę podaję w doidy. Śmiesznie to wygląda bo ona język do kubka pcha i liże tą wodę![]()
Kurcze wstyd się przyznać ale nie potrafię zmniejszyć zdjecia, za każdym razem jak próbuję dodać to mi wyświetla, że za duży rozmiar zdjęcia. Jak to ogarnę to wrzucęWow, jestem w szokuhaha, ale chłopak sobie urosl, aż 20 cm
No ale w końcu facet to musi być wysoki
Pokaż swojego dużego brzdąca
![]()
Ojaaa, jaki przystojniakMówisz i maszwrzuć proszę w takim razie zdjęcia mojej synowej
![]()
Bardziej tu chodzi o to, że ma za duzo MB to zdjęcie. Ja zauważyłam też, że jak robię zdjęcie jako "portret" to za duże jest i nie mogę tutaj wstawić.Kurcze wstyd się przyznać ale nie potrafię zmniejszyć zdjecia, za każdym razem jak próbuję dodać to mi wyświetla, że za duży rozmiar zdjęcia. Jak to ogarnę to wrzucę![]()
To faktycznie długiChyba się udałoZdjęcie zrobione chyba z miesiąc temu
![]()
Cudny chlopakChyba się udałoZdjęcie zrobione chyba z miesiąc temu
![]()
Na razie chyba spokój.... Robię co mogę- daję probiotyki, używamy pieluch jak najbardziej naturalnych, moczenie w korze dębu a ostatnio maść z propolisem na pupę. Na ile to pomoże, zobaczymy. Mam nadzieję, że to już nie wróciCudny chlopaka powiedz jak wasze problemy zdrowotne?
Ufff to dobrze oby nie wróciło.Na razie chyba spokój.... Robię co mogę- daję probiotyki, używamy pieluch jak najbardziej naturalnych, moczenie w korze dębu a ostatnio maść z propolisem na pupę. Na ile to pomoże, zobaczymy. Mam nadzieję, że to już nie wróci![]()