Myśle że będzie okejMa ktoras z was śpiworek z pepco? Nie chce inwestować w drogi bk nie wiem czy się sprawdzi. A zaczyna się robić zimno i mloda sie wkolo rozkopuje.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle że będzie okejMa ktoras z was śpiworek z pepco? Nie chce inwestować w drogi bk nie wiem czy się sprawdzi. A zaczyna się robić zimno i mloda sie wkolo rozkopuje.
Mloda ma etap wykonywania sie i nakrywania wszystkiego na twarz ;D nie idzie ja niczym przykryc bo ja denerwuje i sie wybudza ;p a niestety chyba powoli witamy jssien ;/Myśle że będzie okejnie mam ale bez przesady ile to posłuży
![]()
Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są śpiworki. Ja kupiłam z Lidla za 45 zł i dwie noce już spała i myślę, że spokoMa ktoras z was śpiworek z pepco? Nie chce inwestować w drogi bk nie wiem czy się sprawdzi. A zaczyna się robić zimno i mloda sie wkolo rozkopuje.
Ja wczoraj wypatrzyłam. Nie są jakieś grube ale mysle ze na taka pogode jak teraz i do dlugiego pajaca moga byc spoko;p tylko nie wiem czy mloda zaakceptuje ;DNawet nie wiedziałam, że w Pepco są śpiworki. Ja kupiłam z Lidla za 45 zł i dwie noce już spała i myślę, że spoko![]()
No właśnie ten mój też raczej nie jest zbyt grubyJa wczoraj wypatrzyłam. Nie są jakieś grube ale mysle ze na taka pogode jak teraz i do dlugiego pajaca moga byc spoko;p tylko nie wiem czy mloda zaakceptuje ;D
To tylko moja Hania spi w bodziakachMloda ma etap wykonywania sie i nakrywania wszystkiego na twarz ;D nie idzie ja niczym przykryc bo ja denerwuje i sie wybudza ;p a niestety chyba powoli witamy jssien ;/
Nie, mój śpi również w bodziaku na krótki rękawTo tylko moja Hania spi w bodziakachona też wszystko sobie na twarz
śmiejemy się z mezem ze jakiś fetysz ma
![]()
Ja dzis stanęłam przed dylematem. Nie powiem wiatr nie przyjemny,, czy ubrać czapkę mlodej. Mąż mi powiedział, że się starzeje i zaczynam przegrzewać dzieci( jak jego siostra) więc stwierdzilam, że idzie bez, nie chce być stara,Nie, mój śpi również w bodziaku na krótki rękaw
On nawet w styczniu spał tylko w pajacu, jak byk noworodkiem.
Mój ma fetysz stóp i to czyiś. Widzi stopy i zaraz do nich leci i je gryzie![]()
Kurde, a ja jak jest wiatr to zakladam taka cieniutkaJa dzis stanęłam przed dylematem. Nie powiem wiatr nie przyjemny,, czy ubrać czapkę mlodej. Mąż mi powiedział, że się starzeje i zaczynam przegrzewać dzieci( jak jego siostra) więc stwierdzilam, że idzie bez, nie chce być stara,![]()
Hahaha my też bez czapkiJa dzis stanęłam przed dylematem. Nie powiem wiatr nie przyjemny,, czy ubrać czapkę mlodej. Mąż mi powiedział, że się starzeje i zaczynam przegrzewać dzieci( jak jego siostra) więc stwierdzilam, że idzie bez, nie chce być stara,![]()