marta18691
Fanka BB :)
Kombinezon jak będzie napewno zimniej całkiem....ja mam dużo bluz takich futerkowych więc napewno będę ubierać i tak kocykiem też przykrywam nogi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dresy na stopy?
co znaczy cieplejsze jakoś komicznie mi to wygląda kurtka czapka a na dole tylko skarpety a wiadomo że najbardziej jak ciągnie to od nógSpodnie i cieplejsze skarpetki
no dobra mój błąd chodziło mi oczywiście o stopy
Ale wsumie są cieńsze kombinezony też można poszukaćco znaczy cieplejsze jakoś komicznie mi to wygląda kurtka czapka a na dole tylko skarpety a wiadomo że najbardziej jak ciągnie to od nóg
kombinezon zostawiam na zimę
Tzn, że są z grubszego materiału. Skarpety mogą być cieńsze albo grubsze to jak chłodno jest to zakładam grubsze. Nie zastanawiałam się nigdy nad tym czy komicznie to wygląda tylko czy jest młodemu wygodnieco znaczy cieplejsze jakoś komicznie mi to wygląda kurtka czapka a na dole tylko skarpety a wiadomo że najbardziej jak ciągnie to od nóg
kombinezon zostawiam na zimę
No właśnie jesienne to już słabo dostępne chyba że pozna zimna jesień i przeważnie bez stóp i z tym cholernym kapturem mój nie znosi na głowieAle wsumie są cieńsze kombinezony też można poszukać
Ja zawsze do lumpeksu chodzę jak jeżdżę do rodzinnej miejscowości mojego faceta, tam w sobotę jest wyprzedaż wszystko po 1zl, tak kupiłam sporo body dla młodego na samym początkuJa już się boje jak w czwartek pojadę do Pepco lub w piątek....też chce pojechać do lumpeksu no tam nieraz wychacze fajne ciuchy Kinga zaś ubrań ma pełno a Natali muszę kupić jakieś sukienki i bluzki a do Pepco to głównie rajstopy majtki skarpetki i może coś jeszcze jak wpadnie w oko![]()