reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tego się nie dziedziczy tylko przyzwyczaja 😀
Cicho 🤣🤣 daj mi zwalic na geny 😁😁

Do granic możliwości irytuje mnie tekst " myslisz juz o drugim? Bo wiesz teraz to najlepiej bo najmniejsza różnica wieku. Działajcie jak najszybciej" ;D ile ja razy to slyszalam.
A ***** prawda. Moja siostra i brat byli rok po roku i się nie znoszą, a ja od nich 14 lat młodsza i mam z nimi super kontakt, mamę miałam tylko dla siebie i zabawki też.
To wcale nie jest powiedziane, że mala różnica jest super, bo dziecko może być zazdrosne i wcale nie będzie się chciało bawić. W dodatku jak mi mały nie sypia, a miałabym być teraz w ciąży i zaraz mieć noworodka, który będzie się budził naprzemian że starszym bratem, to dziękuję.

reklama
Hej dziewczyny, my od 3 dni na urlopie. Jestesmy na campingu w Czechach 😁 mamy kampera pozyczonego od teściów. Malutka zachowuje sie baardzo ladnie. Jestesmy z druga rodzina z dzieciakami, wiec jest z kim pogadac i tez dzielimy sie wyrozumialoscia 😁

Probuje nadrobic postu w trakcie usypiania, ale nie wiem czy mi sie uda 😅

Cicho 🤣🤣 daj mi zwalic na geny 😁😁

A ***** prawda. Moja siostra i brat byli rok po roku i się nie znoszą, a ja od nich 14 lat młodsza i mam z nimi super kontakt, mamę miałam tylko dla siebie i zabawki też.
To wcale nie jest powiedziane, że mala różnica jest super, bo dziecko może być zazdrosne i wcale nie będzie się chciało bawić. W dodatku jak mi mały nie sypia, a miałabym być teraz w ciąży i zaraz mieć noworodka, który będzie się budził naprzemian że starszym bratem, to dziękuję.
Tez mam taka wizje na dwoje maluchów. Jedno wstaje, drugie zasypia. Drugie wstaje pierwsze zasypia. ;D i tak wkolo haha

U nas noc nienajgorsza. Poszedł spać po 20, pobudka na mleko przed 23, potem po 2 i po 4. A potem już dopiero rano przed 8 :D jak na ostatnie rewelacje to fajnie. No i całą noc po karmieniu odkładałam do łóżeczka. Dopiero rano chwilę z nami leżał :D

Hej dziewczyny, my od 3 dni na urlopie. Jestesmy na campingu w Czechach 😁 mamy kampera pozyczonego od teściów. Malutka zachowuje sie baardzo ladnie. Jestesmy z druga rodzina z dzieciakami, wiec jest z kim pogadac i tez dzielimy sie wyrozumialoscia 😁

Probuje nadrobic postu w trakcie usypiania, ale nie wiem czy mi sie uda 😅
Ale czadowe wakacje! Marzy mi się podróż kamperem 😀😀😀 ja odliczam dni do 15 września na urlop 😂

Dziewczyny, moja Panna usiadla 😁😳

Załączniki

• 1DD684DC-28EC-4C3A-851F-96D94BF1D13B.jpeg
    1DD684DC-28EC-4C3A-851F-96D94BF1D13B.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 90
Ty cycem karmisz ? Ja się dzisiaj z nim położyłam ok. 4 do łóżka, wystawiłam mu pierś i poszłam spać. Przebudzilam się koło 6 i sobie jadł, więc chyba to jest jakiś na niego sposób.
Ja tak matkę męczyłam do 3rz, jestem przerażona, że ma to po mnie.
Teraz już w większości butlą, ale mamy jeszcze około 2-3 karmienia cycem. Ale tej nocy nie było znaczenia czy dostał cyca czy butle i tak była pobudka co pół h. Ja staram się jak sobie poje z cyca to mu wyciągam żeby cycus nie robił mu za smoczka.

Dziewczyny, moja Panna usiadla 😁😳
Super, jak puści rączki to też leci do przodu albo tyłu?
Teraz już w większości butlą, ale mamy jeszcze około 2-3 karmienia cycem. Ale tej nocy nie było znaczenia czy dostał cyca czy butle i tak była pobudka co pół h. Ja staram się jak sobie poje z cyca to mu wyciągam żeby cycus nie robił mu za smoczka.
Ja juz odpuściłam konsekwencje 🤣

reklama
Do góry