Wiem wiem. Proporcje niezbyt zachowane ;D ale ona z waga poszla w ojca ;D nie we mnie ;p obecnie na zdjęciach ona wyglada dorodniej ode mnie ;DIle ?! Boże taka wagaa ty taka drobna, jakim cudem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem wiem. Proporcje niezbyt zachowane ;D ale ona z waga poszla w ojca ;D nie we mnie ;p obecnie na zdjęciach ona wyglada dorodniej ode mnie ;DIle ?! Boże taka wagaa ty taka drobna, jakim cudem
![]()
PetardaDziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontustary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się
efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać
![]()
No efekt świetny, super to wyglądaDziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontustary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się
efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać
![]()
Dziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontu [emoji23]stary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się [emoji7][emoji7][emoji3] efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać [emoji23]
u mnie to samo, pełnia dzisiajCzemu on się co chwilę budzi. O co mu chodzi![]()
Beton architektoniczny serio prościzna wykonanieCo to na ścianie ? Super wygląda [emoji3059]