• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My już wracamy z wakacji w Polsce i krótkiego wypadu do Saint Jorioz we Francji. Przez ostatnie tygodnie słabo Was podczytywałam i jak mi pokazał telefon, że mam ponad 100 stron do nadrobienia, to sobie darowałam😅😱🤪. Mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki są zdrowe, pięknie rosną i ze smakiem zjadają wszystkie warzywa i owoce. @Beti.mama szacun za weki!!!
Ja też w Polsce nie oparłam się bodziakom z pepco i 5 10 15, z tego drugiego jeszcze dwie śliczne kurteczki na jesień kupiłam, jedna z bezrękawnikiem, dla mnie czad! Resztę będę dokupywać systematycznie tu na miejscu, ale body musiałam kupić, bo tyle tu pisałyście, że takie cudne w pepco są, że musiałam😍😉😃.
My jutro tydzień adaptacyjny z nianią zaczynamy, już się boję😱😱, oby moja niunia pokochała swoją nianię. A ja 6 wrzesnia wracam do pracy😃 i odliczam 7 tygodni do pierwszych szkolnych dwutygodniowych wakaxji🙂🙃.
Napiszę za parę dni o przebiegu adaptacji z nianią🙂.

Ojej, a ja mam Cybexa i go kocham, ale ja go nie nosze a zawsze wpinam w wozek. Uwielbiam, ze jest rozkladany, na daszek uv, jest tapicerka letnia, wiec sie nie poci, lekki i baza obrotowa jest super.
Ja nie mam adaptera na wózek, także jak już w łupince wynosimy młodego to w rękach. A wózek zawsze z gondola do bagażnika. Może dlatego tak nie lubię tego cybexa ;D

Ja nie mam adaptera na wózek, także jak już w łupince wynosimy młodego to w rękach. A wózek zawsze z gondola do bagażnika. Może dlatego tak nie lubię tego cybexa ;D
Mam to samo. Młoda juz tylko na rękach a łupina w aucie. Młoda 11 kilo + waga nosidełka. a ja w tej chwili niecałe 50kg:D to sobie wyobraźcie :D w bagażniku zawsze wózek bo tak poręczniej. Ale niedługo właśnie wymianka na fotelik i chyba jakaś lekka spacerówka także może będzie lżej..

Mam to samo. Młoda juz tylko na rękach a łupina w aucie. Młoda 11 kilo + waga nosidełka. a ja w tej chwili niecałe 50kg:D to sobie wyobraźcie :D w bagażniku zawsze wózek bo tak poręczniej. Ale niedługo właśnie wymianka na fotelik i chyba jakaś lekka spacerówka także może będzie lżej..
Ile ?! Boże taka waga 🤣🤣 a ty taka drobna, jakim cudem 🤣

Co mloda dostaje jesc że 11 kg wazy 😀😀 oj to masz co nosic

reklama
Co mloda dostaje jesc że 11 kg wazy 😀😀 oj to masz co nosic
W sumie teraz to juz i kasze i mleko i zupki ;D zawsze się jej lekarz śmieje ze widac ze jedzeniem nie gardzi ;D ale przy porodzie mala miala 4 kilo prawie takze wielka od poczatku;D a ja kruszyna zawsze w okolicach 50 kilo;p do tej pory się wszyscy dziwia jak ona się zmieściła w brzuchu ;D bo każdy obstawiał jak bylam w ciazy ze jak mloda dobije do 3 kilo to będzie dobrze. A ona kolos ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry