reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

moja też taka leniwa, obroty to na palcach jednej ręki mogę policzyć i to chyba tylko przypadkiem jej wyszły, stopy w buzi już szukają ząbków. Ale widzę, że zdrowo się rozwija to nie ma co się martwić, jedne dzieci wcześniej drugie później:)
Dokładnie. Każdy ma swoje tempo. Moja wszędzie chce biegiem wszystko robić a to nie jest takie też dobre. Juz dzisiaj ogółem zrobiła jeden taki kroczek na 4 jak przy raczkowaniu ale słaba jest jeszcze i zaraz pada na buzie dosłownie.

reklama
Dokładnie. Każdy ma swoje tempo. Moja wszędzie chce biegiem wszystko robić a to nie jest takie też dobre. Juz dzisiaj ogółem zrobiła jeden taki kroczek na 4 jak przy raczkowaniu ale słaba jest jeszcze i zaraz pada na buzie dosłownie.
Nastka sprinterka Wam się szykuje. Śpieszy jej się 🙂 No i zobacz taka sprawna, a na początku martiliście się o jej rozwój fizyczny. To pewnie Wasz wklad pracy nad nią i jej natura dały taki efekt. Super dziewczynka 🤩

Moja też taki leń obserwator. Ze 4 razy poprzekręcała się z plecków na brzuch. Celowo, nie przypadkiem, a teraz od 3 dni nic. Leży na brzuchu, podparta prawie do raczkowania, nawet kolanka ugina, ale przewroty niee, to takie męczące jednak.
A jest od Waszych starsza.
My jak byliśmy w tamtym tygodniu na bioderkach to lekarz powiedział że w ciągu dwóch tygodnia będą pierwsze próby siadania , nie wiem na jakiej podstawie bo narazie jak tak na nią patrzę to daleko jej do takich akrobacji 🙂ale pewnie jak to u dzieci bywa dzisiaj nic a jutro nie damy ich złapać 😂

Nastka sprinterka Wam się szykuje. Śpieszy jej się 🙂 No i zobacz taka sprawna, a na początku martiliście się o jej rozwój fizyczny. To pewnie Wasz wklad pracy nad nią i jej natura dały taki efekt. Super dziewczynka 🤩
To mnie cieszy że jest wulkanem energii. 😊Teraz siedzimy w Juraszu I czekamy za wizytą u chirurga, juz wiem że wada stoi w miejscu bo miałyśmy usg, ale ciekawe co chirurg powie. To też już by mogło się skończyć. 😞

reklama
Do góry