reklama
E
Ewcia81
Gość
Hej wam,ja juz po pracy,
Ogarnelam lozko,kawa sie robi,a na 13 ma korki,,,ale mam lenie,,,
asiulinka wkrecisz mnie do tej pracy;-)
Ogarnelam lozko,kawa sie robi,a na 13 ma korki,,,ale mam lenie,,,
asiulinka wkrecisz mnie do tej pracy;-)

ASiulinka gdzie wysłać cv?
Cara no teraz to dużo lepiej gadaszgłowa do góry tego kwiatu jest pół światu;-);-)

Sewa to jest tak że kiedyś sobie obiecałam i zarzekałamsię że zdrady nie wybaczę ale miłość zaślepia i za mojego m. to ja bym się pokroić dała normalnie, oprócz małego jest dla mnie wszystkim
Cara no teraz to dużo lepiej gadaszgłowa do góry tego kwiatu jest pół światu;-);-)

Sewa to jest tak że kiedyś sobie obiecałam i zarzekałamsię że zdrady nie wybaczę ale miłość zaślepia i za mojego m. to ja bym się pokroić dała normalnie, oprócz małego jest dla mnie wszystkim
sewa
mamuśka ;-)
Wierzę. Nie potępiam, chyba nawet podziwiam...... po prostu ja jestem inna i wiem, że nie potrafiłabym potem z tym żyć :-( zamęczyłabym się. Taki mam charakter.
GratulacjeMoje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie

sikoreczka79
Fanka BB :)
hihihi! to myśmy się już z Martusią trochę temu wybierały do tej prackiZnalazłam ciekawą ofertę pracy: Bols poszukuje testerów wódki.![]()

E
Ewcia81
Gość
anula wielkie gratki,,ależ to cudownie brzmi,,hehe,,,
sikoreczka no gdzie to CV,,penwie nie chce nam pdoac,,sama chce wyżłopać,hih
..pomozemy ci dawaj znac
anula ale ty sowje pzrezylas co,,myz moim tez meislismy zatarhgi,,ale zadncyhz drad i innych babek ani facetow,,chociaz jakeis tam byly,,ale wtedy mielismy pol roku przerwy,,ale nie zdradzilismy sienbie,bo my od szkoly sredniej jakies 7 lat i slubb
sikoreczka no gdzie to CV,,penwie nie chce nam pdoac,,sama chce wyżłopać,hih

anula ale ty sowje pzrezylas co,,myz moim tez meislismy zatarhgi,,ale zadncyhz drad i innych babek ani facetow,,chociaz jakeis tam byly,,ale wtedy mielismy pol roku przerwy,,ale nie zdradzilismy sienbie,bo my od szkoly sredniej jakies 7 lat i slubb

sikoreczka79
Fanka BB :)
gratulaskiMoje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie

Aluśka super zdjęcia. Fajnie, że chrzciny się udały.
dziękiAluśka fajne zdjęcia mała śliczna

AluśkaTy karmiaca to karmi ci wstawiam

super że święta miałaś udaneWitam się z wami po świętach zimowo;-):-). Święta miałam udane,bo bawiłam się na weselu...było super
No i już nic więcej nie napiszę bo mnie Kuba dość głośno wołaTo narazie:-)

Marta współczuję Ci takiego sknery... jak on będzie chory to mu tak samo powiedzWielkie dzięki.
Staremu od wczoraj mówię,żeby kupił Gripex czy coś podobnego to mówi,ze to 10zł kosztuje i szkoda sknerze jednemu.Oczy łzawią i ledwo co Was Lachony widzę
.

Bodzia super że zabieg nie jest konieczny :-)Trzymanie kciuków pomogło!!!!!
Zabiegu nie będzie, mam ściągac skórke i tyle.Najważniejse,że nie ma problemówz siusianiem.Jak będzie coś nie tak to mam przyjśc za pare miesięcy.W tym wieku może jeszcze tak być.W dodatku bylismy zaraz przyjęci, po 5 min.Tylko poradnia okropna, dziecięca na drugim pietrze, strome schody makabra.A dla dorosłych pierwsze piętro
Ide pomidorówke wstawic z lanymi kluseczkami....Albo z kradzionymi;-);-)

...podrzuć trochę pomidoróweczki bo ja dziś nic nie robię...

reklama
E
Ewcia81
Gość
Sewa ja taki sam jak ty chyba mam charakter,,nie potrafiłabym zdradyw ybaczyc nigdy,,,i nie raz to moejmu mowiam,,on wie dobrze o tym,,,tak samo jakby facet mnie lał,,nigdy bym nie została,zapłakała byms ie na smierc,a z nim nie bylaaa
Podziel się: