reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej wam,ja juz po pracy,
Ogarnelam lozko,kawa sie robi,a na 13 ma korki,,,ale mam lenie,,,

asiulinka wkrecisz mnie do tej pracy;-):-D

ASiulinka gdzie wysłać cv?
Cara no teraz to dużo lepiej gadaszgłowa do góry tego kwiatu jest pół światu;-);-):-D:-D
Sewa to jest tak że kiedyś sobie obiecałam i zarzekałamsię że zdrady nie wybaczę ale miłość zaślepia i za mojego m. to ja bym się pokroić dała normalnie, oprócz małego jest dla mnie wszystkim

Sewa to jest tak że kiedyś sobie obiecałam i zarzekałamsię że zdrady nie wybaczę ale miłość zaślepia i za mojego m. to ja bym się pokroić dała normalnie, oprócz małego jest dla mnie wszystkim

Wierzę. Nie potępiam, chyba nawet podziwiam...... po prostu ja jestem inna i wiem, że nie potrafiłabym potem z tym żyć :-( zamęczyłabym się. Taki mam charakter.

Moje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie
Gratulacje :tak::tak::tak::tak::-)

anula wielkie gratki,,ależ to cudownie brzmi,,hehe,,,

sikoreczka no gdzie to CV,,penwie nie chce nam pdoac,,sama chce wyżłopać,hih:-D..pomozemy ci dawaj znac

anula ale ty sowje pzrezylas co,,myz moim tez meislismy zatarhgi,,ale zadncyhz drad i innych babek ani facetow,,chociaz jakeis tam byly,,ale wtedy mielismy pol roku przerwy,,ale nie zdradzilismy sienbie,bo my od szkoly sredniej jakies 7 lat i slubb:rofl2:

Aluśka super zdjęcia. Fajnie, że chrzciny się udały.
Aluśka fajne zdjęcia mała śliczna
dzięki:-D:-D:-D
Aluśka :szok::szok::laugh2::laugh2: Ty karmiaca to karmi ci wstawiam
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: było pyszne:-D
Witam się z wami po świętach zimowo;-):-). Święta miałam udane,bo bawiłam się na weselu...było super:tak:

No i już nic więcej nie napiszę bo mnie Kuba dość głośno woła:baffled:To narazie:-)
super że święta miałaś udane:tak:;-) no to czekamy teraz na foteczki z weselicha:-D:laugh2::laugh2:
Wielkie dzięki.
Staremu od wczoraj mówię,żeby kupił Gripex czy coś podobnego to mówi,ze to 10zł kosztuje i szkoda sknerze jednemu:angry::angry::angry:.Oczy łzawią i ledwo co Was Lachony widzę:tak:.
Marta współczuję Ci takiego sknery... jak on będzie chory to mu tak samo powiedz :no::wściekła/y:
Trzymanie kciuków pomogło!!!!!
Zabiegu nie będzie, mam ściągac skórke i tyle.Najważniejse,że nie ma problemówz siusianiem.Jak będzie coś nie tak to mam przyjśc za pare miesięcy.W tym wieku może jeszcze tak być.W dodatku bylismy zaraz przyjęci, po 5 min.Tylko poradnia okropna, dziecięca na drugim pietrze, strome schody makabra.A dla dorosłych pierwsze piętro:crazy:
Ide pomidorówke wstawic z lanymi kluseczkami....Albo z kradzionymi;-);-)
Bodzia super że zabieg nie jest konieczny :-):tak::tak::tak:
...podrzuć trochę pomidoróweczki bo ja dziś nic nie robię...:-p

reklama
Sewa ja taki sam jak ty chyba mam charakter,,nie potrafiłabym zdradyw ybaczyc nigdy,,,i nie raz to moejmu mowiam,,on wie dobrze o tym,,,tak samo jakby facet mnie lał,,nigdy bym nie została,zapłakała byms ie na smierc,a z nim nie bylaaa

Do góry