Marta1981
Rodzyneczka
Jul od 8-ej chrapie,pprzebudził się,dałam piciu i dalej kima
.Podsyłać dzieci,bo dziś działąm na nie usypiająco;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to czekamySikoreczka popołudnie Lolo ma wolneZaraz go przesle tylko pomadorówka nakarmie
![]()
Trzymanie kciuków pomogło!!!!!
Zabiegu nie będzie, mam ściągac skórke i tyle.Najważniejse,że nie ma problemówz siusianiem.Jak będzie coś nie tak to mam przyjśc za pare miesięcy.W tym wieku może jeszcze tak być.W dodatku bylismy zaraz przyjęci, po 5 min.Tylko poradnia okropna, dziecięca na drugim pietrze, strome schody makabra.A dla dorosłych pierwsze piętro
Ide pomidorówke wstawic z lanymi kluseczkami....Albo z kradzionymi;-);-)
skąd ja to znam... dlatego ja teraz mam cały dzień komp włączony i co jakiś czas staram się podczytywać.No i Kuba usnął.
Asiulinka ostatnio niestety nie daję sobie rady z nadrobieniem was to też mniej się odzywam. Kuba się złości jak zajmuję się czymś innym a nie nim,więc jak nie śpi to się nimbawię,a jak śpi to robię czy obiad czy coś innego i jak siądę do kompa to mam wiecznie do nadrobienia mnóstwo stron. Nie zdążę ich przeczytać a już przybywaja nowe no normalnie nie daję rady
![]()
U mnie dokładnie to samo.A u mnie raz wyjdzie słońce, raz sypnie śnieg.
Cara dokładnie na "nieudaną" miłość najlepsza nowa. A tak poza tym to tylko czas... Wiem, że to ciężki okres. Ale dasz radę.Cara,zabij klina kilnem,znajdź sobie drugiego.Może na studiach jakiś Ci się podoba?
Dokładnie.Stasiu kochany! Mamy to są takie stworzenia, które pospac lubią i jak się je za wcześnie z łóżka wydrze to zmierzłe cały dzień! Więc lepiej nie ryzykowac;-)