reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cara nie doluj sie tak,wszytko sie pouklada.
rozumeim ze kochasz ojca malego ale nie mozesz sie zadreczac nim.
masz cudownego synka i to sie liczy:))
kobieto glowka do gory bo sie wykonczysz:)

a uwierz mi ze za jakis czas bedzie lepiej,wiem cos na ten temat

reklama
cara nie doluj sie tak,wszytko sie pouklada.
rozumeim ze kochasz ojca malego ale nie mozesz sie zadreczac nim.
masz cudownego synka i to sie liczy:))
kobieto glowka do gory bo sie wykonczysz:)

a uwierz mi ze za jakis czas bedzie lepiej,wiem cos na ten temat

ja sie juz wykonczylam... zwymiotowalam sniadanie :(... slabo mi :(... a w domu wszyscy beda po 16 ;-(...
Nie daje rady :-(

dzieńdobry mój mały mnie rozpieszcza drugi dzień z rzedu spaliśmy do 10 z małą przerwą o 4 na przenosiny z łóżeczkado łóżka i o 6.30 na mleczko.nie wiem co zrobie jak mu przejdzie i pobudki znó będą o 6.do dobrego łatwo się przyzwyczaić.
Marta mój też taki sknera jak jest ze mną już bnardzo bardzo źle to mi kupi rutinoscorbin
Cara głowa do góry czas leczy rany

Cara, bardzo mi Ciebie żal. Wiem co przeżywasz bo kiedyś też mnie chłopak zostawił twierdząc że mnie kocha. Generalnie aż do końca to źle nie wyszło bo on już nie żyje:-(
Co Ci moge powiedzieć to może banalne, ale czas leczy rany. Piorwsze dni są najgorsze, potem nauczysz się życia bez niego, i może znajdzie się ktoś, kto Ci obetrze łzy?? A potem to już będzie tylko dobrze...

Dziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???
Chrześni małego mieszkają w Dublinie:-DTzn.siostra małża i jej narzeczony.Jak ich odwiedZe to się spotkamy:-DTzn. za milion lat:-:)-(
Qfa,teraz na NK do 11-ej trza czekać:wściekła/y::wściekła/y::angry:.
Teraz do 12-ej,normalnie nie mogę.
Nie denerwuj mnie bo............

Cara, bardzo mi Ciebie żal. Wiem co przeżywasz bo kiedyś też mnie chłopak zostawił twierdząc że mnie kocha. Generalnie aż do końca to źle nie wyszło bo on już nie żyje:-(
Co Ci moge powiedzieć to może banalne, ale czas leczy rany. Piorwsze dni są najgorsze, potem nauczysz się życia bez niego, i może znajdzie się ktoś, kto Ci obetrze łzy?? A potem to już będzie tylko dobrze...
Niestety Cara nie ma innej rady jak czas....Strasznie Ci współczuje...Mnie też kiedyś zostawił chłopak, też mówił,że mnie kocha...Tylko,ze innej nie miał....Długo się łudziam,że do mnie wróci i bardzo zle na tym wyszłam.A teraz po tylu latach ciesze się,że z nim nie jestem bow iem,że nie był mnie wrt.Banalne ale prawdziwe...
Tylko czas leczy rany....

Marta mój też taki sknera jak jest ze mną już bnardzo bardzo źle to mi kupi rutinoscorbin
Cara głowa do góry czas leczy rany
Niestety jestem na niego uczulona.
Cara,nie pisałam bo,po co to komu.Kiedyś byłam z chłopakem,który nagminnie mnie okłamywał,podawał się za kogoś kim nie jest,kasę wyłudzał(że niby odda:baffled:)a czasem było tak że nie miałam za co zakupów zrobić i co do garka włożyć(a mieszkałam z babcią,a później sama),handlował trawą a nie porafiłam odejść od niego:no:.Po kryjomu sie spotykaliśmy,żeby znajomi nie wiedzieli.Wszystko do czasu,jak moja chrestna stwierdziła,że W BIAŁEJ SUKNI TO CHCE MNIE PRZED OŁTARZEM ZOBACZYĆ A NIE W TRUMNIE.Mirek pomagał mi pospłacać długi jakich sobie przez tego łepka narobiłam.I to dało mi dużo do myślenia.Na twoim miejscu,wyjechałabym,nikomu adresu nie zostawiając i na nowo ułożyć sobie życie z Adasiem a na miłość jeszcze przyjdzie czas:tak::-).

Dzieńdoberek koffane!
bryy.gif
Zastrzyk zaliczony, dziecię w przedszkolu! Madzia właśnie wstała, aż dwie godzinki pospała:szok: Ja miałam bardzo poważną rozmowę z moją zmywarką:tak: Tak sie zapuściła że nie było ani jednej łyżeczki czystej:angry:

Doczytałam Was trzy gadulce:-DGadałabym z Wami ale M chciał pograć..Czasem trza chłopa do komap dopuścić;-)

Leciiiiiiiiiii
TYlko do 9 prosze go oddać bo do chirurga idziemy:tak:
Inna piękne te Twoje foteczki:tak:Musze ramek porobić troszke ale leń mnie ogarnął...
no i nie było mnie:-( Karolku a masz wolne popołudnie, jak tak to zapraszam:sorry2: W zamian się Madziucha z tobą pobawi:tak:

Ja daję nasze zupy z wywarem ale przed doprawieniem ale nie wszystkie.

A na zastrzyki chodzicie czy pielęgniarka do domu przychodzi?

Bodzia,powodzenia u chirurga i buziole dla Lolcia.
Ja w stanie bezużytecznym,choć M twierdzi inaczej;-):tak:.Gorzej niż wczoraj:-(.
na zastrzyki chdzimy bo Madzia już nie gorączkuje:blink: Zdrówka koffana!

Dzień Dobry. Jak dobrze wstać skoro świt....... Niech ktoś wytłumaczy Stachowi że jego mama jest nie lubi wstawać o 6.30 bez powodu.
Stasiu kochany! Mamy to są takie stworzenia, które pospac lubią i jak się je za wcześnie z łóżka wydrze to zmierzłe cały dzień! Więc lepiej nie ryzykowac;-)

Witam się z wami po świętach zimowo;-):-). Święta miałam udane,bo bawiłam się na weselu...było super:tak:

No i już nic więcej nie napiszę bo mnie Kuba dość głośno woła:baffled:To narazie:-)
witanko! Super że wesele udane:tak: Czekamy na foteczki;-)
No dobra cioteczki - kloteczki.My już ubrani tylko kurtki...Teraz zbieram sie na odwage i do chirurga...Qurcze mam przeczucie,że spędzimy tam pół dnia..Trzymac kciuki:tak::tak:
mocno kciuki trzymałam:tak: Pisz co ci powiedział lekarz:blink:

dzioen dobry
widze ze nie jestem jedyna po ciezkiej nocy, mala co chwile sie budzila.nie wiem dlaczego...
normalnie jestem cholernie nie wyspana!
oj coś się ta nasza dzieciarnia zmówiła, moja też dziś wyłą ze cztery razy:huh:

Wielkie dzięki.
Staremu od wczoraj mówię,żeby kupił Gripex czy coś podobnego to mówi,ze to 10zł kosztuje i szkoda sknerze jednemu:angry::angry::angry:.Oczy łzawią i ledwo co Was Lachony widzę:tak:.
parasol duuuuży masz:confused2:

Witam Kobitki:tak:

Nockę miałam do du..y:crazy: mała budziła się co godzinę jak nie częściej i strasznie marudziła.... :baffled: Na dobre obudziła mi się o 5.10 i od tamtej pory nie chce zasnąć :crazy: ....jestem zmęczona....dlaczego te zęby sprawiają tyle problemów...:baffled:

Znacie jakieś dobre zele lub maści na bolące ząbkowanie :sorry2:
virbucol to homeopatyczne czopki na uspokojenie! Na Madzię fajnie działały:tak:

Dziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???
przekonałaś mnie tą kawą:tak: l e c ę!!!!!!
pleased.gif

Dzień dobry!

Nie wyrabiam za Wami...... powala mnie ilość postów po nocy :szok:

Miłego dzionka życzę. Wszystkim choraskom zdrówka :tak:
patrzyłaś na serial? Bo ja nie do końca i nie wiem czy się ślub odbył czy nie:dry:
Inna scrapik piękny:tak:

Trzymanie kciuków pomogło!!!!!
Zabiegu nie będzie, mam ściągac skórke i tyle.Najważniejse,że nie ma problemówz siusianiem.Jak będzie coś nie tak to mam przyjśc za pare miesięcy.W tym wieku może jeszcze tak być.W dodatku bylismy zaraz przyjęci, po 5 min.Tylko poradnia okropna, dziecięca na drugim pietrze, strome schody makabra.A dla dorosłych pierwsze piętro:crazy:
Ide pomidorówke wstawic z lanymi kluseczkami....Albo z kradzionymi;-);-)

reklama
Do góry