reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Rób,bo ja jeszcze nie piłamDziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???
:-(.potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Madźka, co za pytanieidę śniadać . przynieść coś?![]()
. Jak to co przynieść?? %%%%%%%%% 

My może dwa razy uzylismy Calgelu, a tak to bez maści się obeszło, Oliwka to nawet nie specjalnie pozwalała sobie dziąsła smarowaćWitam Kobitki
Nockę miałam do du..ymała budziła się co godzinę jak nie częściej i strasznie marudziła....
Na dobre obudziła mi się o 5.10 i od tamtej pory nie chce zasnąć
....jestem zmęczona....dlaczego te zęby sprawiają tyle problemów...
Znacie jakieś dobre zele lub maści na bolące ząbkowanie![]()
. Do tej pory zajrzeć jej do paszczy graniczy z cudem 
Oj, Kasiu, choćby mi płacili w życiu nie chciałabym znowu w Dublinie mieszkaćDziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???
. Jak mi się tam nie podobało
. A tak z ciekawości - w której części Dublina mieszkasz?? Bo ja najpierw to w Bray mieszkałam, nad samym morzem, a jak przeprowadziłam się do Dublina to najpierw był Dublin 5, na Abbey Park, a później praktycznie centrum, Dublin 2. A jak sobie przypomnę dojazdy do pracy, dwoma autobusami wiecznie spóźnionymi to mnie trafia
. Jak wychodziłam z domu przed 7 rano to wracałam po 18, a pracowałam 8 godzin 
Moje dziecię mnie tuli strasznie, więc na chwilę muszę odejść od kompa i się nią zająć, póki chce, bo zaraz pewnie poleci się bawić ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Qfa,teraz na NK do 11-ej trza czekać

.
Teraz do 12-ej,normalnie nie mogę.

.Teraz do 12-ej,normalnie nie mogę.
Marta1981
Rodzyneczka
Wyrodna matka jezdem;-),salaterkę Fiśla dziecku zjadłam,ale jeszcze się jedna ostała
.

.Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Madźka, co za pytanie.
Oj, Kasiu, choćby mi płacili w życiu nie chciałabym znowu w Dublinie mieszkać. Jak mi się tam nie podobało
. A tak z ciekawości - w której części Dublina mieszkasz?? Bo ja najpierw to w Bray mieszkałam, nad samym morzem, a jak przeprowadziłam się do Dublina to najpierw był Dublin 5, na Abbey Park, a później praktycznie centrum, Dublin 2. A jak sobie przypomnę dojazdy do pracy, dwoma autobusami wiecznie spóźnionymi to mnie trafia
. Jak wychodziłam z domu przed 7 rano to wracałam po 18, a pracowałam 8 godzin
Moje dziecię mnie tuli strasznie, więc na chwilę muszę odejść od kompa i się nią zająć, póki chce, bo zaraz pewnie poleci się bawić ;-)
Mi płacą, dlatego tu mieszkam ;-);-);-) Obecnie w D7, Cabra, a na początku D11 Glasenevin. Autobusów na szczęscie nie musiałam używać bo po 1 primo nienawidzę ich, a po drugie primo ;-)do pracy miałam bardzo blisko, teraz wszystko pod ręką (Tesco, Irl Gp, Pl Gp, do centrum 25 min spacerkiem). Ta pogoda czasem mnie dobija, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Pomozcie :-(...
Jak sie odkochac tak na szybko :-(... Nie umiem go znienawidzic...
Myslałam ze bedzie dobrz... A nie jest...
Od kilku dni sypiam po 3 h :-(... Cale noce placze. W dzien tez jak nikt nie widzi... Ja juz nie wiem... Kocham go tak bardzo :-(...
On twierdzi ze tez mnie kocha, ale ze mna byc nie chce. bo wybral natalie :-(...
2 lata poszly sie jebac...
Nie spie. Nie jem bo odrazu wymiotuje. Mam biala cere, jeszcze bardziej niz zwykle... W koncu zaslabne z nerwow :-(...
Jak sie odkochac tak na szybko :-(... Nie umiem go znienawidzic...
Myslałam ze bedzie dobrz... A nie jest...
Od kilku dni sypiam po 3 h :-(... Cale noce placze. W dzien tez jak nikt nie widzi... Ja juz nie wiem... Kocham go tak bardzo :-(...
On twierdzi ze tez mnie kocha, ale ze mna byc nie chce. bo wybral natalie :-(...
2 lata poszly sie jebac...
Nie spie. Nie jem bo odrazu wymiotuje. Mam biala cere, jeszcze bardziej niz zwykle... W koncu zaslabne z nerwow :-(...
Marta1981
Rodzyneczka
Cara,zabij klina kilnem,znajdź sobie drugiego.Może na studiach jakiś Ci się podoba
?
?reklama
Cara,zabij klina kilnem,znajdź sobie drugiego.Może na studiach jakiś Ci się podoba?
zonate to, mlodsze, albo zajete :-/...
:-(... nie mam sily ruszyc rekami... :-(
Podziel się:

mała budziła się co godzinę jak nie częściej i strasznie marudziła....