reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Rób,bo ja jeszcze nie piłamDziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Madźka, co za pytanieidę śniadać . przynieść coś?![]()

My może dwa razy uzylismy Calgelu, a tak to bez maści się obeszło, Oliwka to nawet nie specjalnie pozwalała sobie dziąsła smarowaćWitam Kobitki
Nockę miałam do du..ymała budziła się co godzinę jak nie częściej i strasznie marudziła....
Na dobre obudziła mi się o 5.10 i od tamtej pory nie chce zasnąć
....jestem zmęczona....dlaczego te zęby sprawiają tyle problemów...
Znacie jakieś dobre zele lub maści na bolące ząbkowanie![]()

Oj, Kasiu, choćby mi płacili w życiu nie chciałabym znowu w Dublinie mieszkaćDziewczęta, to ja w takim razie zapraszam do Dublina. CZasem troche leje i wieje, ale wiosna całą gębą. Słoneczko, zielona trawka, mnóstwo wiosennych kwiatków juz od tygodni.... no to jak?? Robić już Irish Coffe???

Moje dziecię mnie tuli strasznie, więc na chwilę muszę odejść od kompa i się nią zająć, póki chce, bo zaraz pewnie poleci się bawić ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Qfa,teraz na NK do 11-ej trza czekać

.
Teraz do 12-ej,normalnie nie mogę.

Teraz do 12-ej,normalnie nie mogę.
Marta1981
Rodzyneczka
Wyrodna matka jezdem;-),salaterkę Fiśla dziecku zjadłam,ale jeszcze się jedna ostała
.

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Madźka, co za pytanie.
Oj, Kasiu, choćby mi płacili w życiu nie chciałabym znowu w Dublinie mieszkać. Jak mi się tam nie podobało
. A tak z ciekawości - w której części Dublina mieszkasz?? Bo ja najpierw to w Bray mieszkałam, nad samym morzem, a jak przeprowadziłam się do Dublina to najpierw był Dublin 5, na Abbey Park, a później praktycznie centrum, Dublin 2. A jak sobie przypomnę dojazdy do pracy, dwoma autobusami wiecznie spóźnionymi to mnie trafia
. Jak wychodziłam z domu przed 7 rano to wracałam po 18, a pracowałam 8 godzin
Moje dziecię mnie tuli strasznie, więc na chwilę muszę odejść od kompa i się nią zająć, póki chce, bo zaraz pewnie poleci się bawić ;-)
Mi płacą, dlatego tu mieszkam ;-);-);-) Obecnie w D7, Cabra, a na początku D11 Glasenevin. Autobusów na szczęscie nie musiałam używać bo po 1 primo nienawidzę ich, a po drugie primo ;-)do pracy miałam bardzo blisko, teraz wszystko pod ręką (Tesco, Irl Gp, Pl Gp, do centrum 25 min spacerkiem). Ta pogoda czasem mnie dobija, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Pomozcie :-(...
Jak sie odkochac tak na szybko :-(... Nie umiem go znienawidzic...
Myslałam ze bedzie dobrz... A nie jest...
Od kilku dni sypiam po 3 h :-(... Cale noce placze. W dzien tez jak nikt nie widzi... Ja juz nie wiem... Kocham go tak bardzo :-(...
On twierdzi ze tez mnie kocha, ale ze mna byc nie chce. bo wybral natalie :-(...
2 lata poszly sie jebac...
Nie spie. Nie jem bo odrazu wymiotuje. Mam biala cere, jeszcze bardziej niz zwykle... W koncu zaslabne z nerwow :-(...
Jak sie odkochac tak na szybko :-(... Nie umiem go znienawidzic...
Myslałam ze bedzie dobrz... A nie jest...
Od kilku dni sypiam po 3 h :-(... Cale noce placze. W dzien tez jak nikt nie widzi... Ja juz nie wiem... Kocham go tak bardzo :-(...
On twierdzi ze tez mnie kocha, ale ze mna byc nie chce. bo wybral natalie :-(...
2 lata poszly sie jebac...
Nie spie. Nie jem bo odrazu wymiotuje. Mam biala cere, jeszcze bardziej niz zwykle... W koncu zaslabne z nerwow :-(...
Marta1981
Rodzyneczka
Cara,zabij klina kilnem,znajdź sobie drugiego.Może na studiach jakiś Ci się podoba
?

reklama
Cara,zabij klina kilnem,znajdź sobie drugiego.Może na studiach jakiś Ci się podoba?
zonate to, mlodsze, albo zajete :-/...
:-(... nie mam sily ruszyc rekami... :-(
Podziel się: