G
gość _199
Gość
W ogóle Alek zaczął mówić pampersy 5 

Jakie rozmiary noszą wasze dzieci ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też był rykZazdroszcze. U nas jak dałam butelkę z wody to taki ryj był.. powoli nie wyrabiam, a zaraz studia się zaczynają.
Jak zaczął mówić to ekstraW ogóle Alek zaczął mówić pampersy 5
Ahaha kocham mój telefonJak zaczął mówić to ekstramoja nosi 4ki ale dady więc to inny rozmiar
![]()
Mój mały dziś przespał od 19 30 do 6 ranoZazdroszcze. U nas jak dałam butelkę z wody to taki ryj był.. powoli nie wyrabiam, a zaraz studia się zaczynają.
My 4z lupilu nosimyJak zaczął mówić to ekstramoja nosi 4ki ale dady więc to inny rozmiar
![]()
Oj kwiatek zniszczony a dziecko zadowoloneHania juz wszystko niszczy.... Rączką sobie pociągnęła kwiatka, i jeszcze się śmiała w głos
W tym tygodniu wskoczyła mloda w 5... Maz sie śmieje ze za chwile trzeba będzie kupować pampersy dla dorosłych bo sie tylek w nic nie będzie miesvil;DW ogóle Alek zaczął mówić pampersy 5