reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jak zaczął mówić to ekstra 😀😂😂😂 moja nosi 4ki ale dady więc to inny rozmiar 😂
Ahaha kocham mój telefon 🤣🤣
Dady 4 nosił, ale przesikuje, więc ubrałam mu na noc 5tki z pampersa, bo dostałam w prezencie i elegancko 😎
Kiedyś w ogóle były inne pampersy dla dziewczynek, a inne dla chłopców i przydałoby się to.

Ehh tak go prosiłam żeby poszedł spać i oczywiście jak już zrobiłam sobie kawę i śniadanie to padł, a ja już spać nie pójdę.

Hania juz wszystko niszczy.... Rączką sobie pociągnęła kwiatka, i jeszcze się śmiała w głos

Załączniki

• Screenshot_20210830_085048_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210830_085048_com.android.gallery3d.jpg
    229,9 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry