reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zrobi się cieplej jak sąsiedzi zaczną grzac 😂 bo mamy pomiędzy nimi mieszkanie, więc z dwóch stron będziemy pasozytowac 😂
Zaraz uruchamiamy ogrzewanie podłogowe na dole, więc zrobi się lepiej. Na piętrze jest już ciepłej, tylko że jednak całe ciepło ucieka do góry, więc na dole idzie zamarznac :D
No ważne jest żeby wszyscy grzali właśnie 😀😀 pamiętam jak my się tu wprowadziliśmy to też pizgało 😀😂teraz okna otwarte bo mi gorąco 😂 sasiedzi szczelinie zamknięci i grzybulca mają 😂

reklama
U nas pogoda dosyć niepewna była, ale poszłam na spacer. Właśnie wróciłam... Kapie ze mnie całej, ale za to Julkowi się super spało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To jest np u nas standardowy zestaw dzienny przy takiej pogodzie. A na zewnątrz zakładam jeszcze coś dodatkowo, chociaż teraz nigdzie się nie wybieramy bo leje tak że ja nie wiem ,[emoji23][emoji23]
IMG_20210830_134920.jpeg

U nas pogoda dosyć niepewna była, ale poszłam na spacer. Właśnie wróciłam... Kapie ze mnie całej, ale za to Julkowi się super spało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1310808
Też sięe zastanawiałam czy nie iść na żywioł i jednak wyjść na drugą drzemkę :D ale leje okrutnie... A ja mam tylko białe adidaski wyciągnięte z kartonów 😂 więc odpada

Wlasnie, to jak moja siada sama juz to mozna wkladac juz? Czy trzeba czekac az ten siad bedzie jakos super stabilny? Ona siada w zasadzie teraz caly czas, chwile potrawi tak sie pobawic. A pozniej sie gibnie w koncu w ktoras strone.
Ja pytalam na rehabilitacji to mi powiedziala, ze jak Mlody sam usiadzie, to moge zaczac wkladac do krzeselka, wiec u Ciebie juz pewnie tak

reklama
Do góry