reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A ja dokupiłam jeszcze puzzle :) bo mała za mało miejsca ma 😁

Załączniki

• IMG_20210830_162831.jpg
    IMG_20210830_162831.jpg
    671,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Turlać i pełzać do tyłu 😁 zatrzymuje się na szafie, łóżeczku i ścianie 😂
Ech, mój też tak do tyłu łaził ciągle wcześniej. A teraz jak upatrzy coś na ścianie naprzeciwko to siup i rura do przodu 😂 szczerze mówiąc nie chce żeby za szybko wstawał chodził itp bo się tego boje 😂😂

A teraz fifi zaczął tak marudzić, że chyba wkładam go do wózka i idę po paczkę do paczkomatu 🥴 jak w wózku będzie to przynajmniej przestanie gęgać

Ech, mój też tak do tyłu łaził ciągle wcześniej. A teraz jak upatrzy coś na ścianie naprzeciwko to siup i rura do przodu 😂 szczerze mówiąc nie chce żeby za szybko wstawał chodził itp bo się tego boje 😂😂

A teraz fifi zaczął tak marudzić, że chyba wkładam go do wózka i idę po paczkę do paczkomatu 🥴 jak w wózku będzie to przynajmniej przestanie gęgać
mi też się nie spieszy, teraz już ciężko coś zrobić bez jego obecności pod nogami .

mi też się nie spieszy, teraz już ciężko coś zrobić bez jego obecności pod nogami .
Ja muszę cały czas pilnować. Bo drzwi nie mamy 😂 więc jak w sypialni siedzimy to ciGle na oku musi być no bo schody. A schody to w ogóle w przyszłym roku zrobimy dopiero bo drogie jak pierun. Więc niech zbyt szybko nie chodzi 😂

reklama

Chyba taki dzień, moja dzisiaj pierwszy raz taki dzień marudny, jęczała tylko. A dzisiaj 3 drzemki po 40 minut. A tak to ma dwie, w tym jedną długą, ale siostry córka przyszła i ta zaraz się obudziła. 🙄 Hehe ja czasami tęsknię za tym jak spała tylko, srała, sikała i jadła, no i płakała, ale za tym nie tęsknię, bo wtedy bardziej wrzeszczala. 😂

Do góry