Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwsze rozstania są bardzo trudne. A mały do żłobka czy opiekunka? PowodzeniaEhh dziewczyny od jutra wracam do pracy i szczerze mówiąc myślałam, że będzie mi łatwiej a teraz to aż łza mi się w oku kręci, że go zostawiam...
Jak było?Ehh dziewczyny od jutra wracam do pracy i szczerze mówiąc myślałam, że będzie mi łatwiej a teraz to aż łza mi się w oku kręci, że go zostawiam...
Hmm powiem szczerze, że mały z babcią więc za bardzo zmiany nie odczuwa tylko ja przeżywam, że jestem z innymi dziećmi, a małego zostawiam... Jeszcze przedzierają się górne jedynki i złapał katar, ale mam nadzieję, że jakoś się poukładaJak było?
O jak słodkoHmm powiem szczerze, że mały z babcią więc za bardzo zmiany nie odczuwa tylko ja przeżywam, że jestem z innymi dziećmi, a małego zostawiam... Jeszcze przedzierają się górne jedynki i złapał katar, ale mam nadzieję, że jakoś się poukładajak wracam to widać na buzi, że się cieszy i potem mamy dużo przytulanek
![]()
Mojemu też wychodzą podwójnie 2 na dole, teraz dwa na górze i w sumie to tyleO jak słodkopolecam plastry aromactiv. U nas idą 2 zęby w jednym czasie. Będzie miał ich już 7
![]()
Ja za dwa tygodnie I też bardzo to przeżywam miałam w grudniu ale brakuje ludzi I niestety nie mam wyjściaEhh dziewczyny od jutra wracam do pracy i szczerze mówiąc myślałam, że będzie mi łatwiej a teraz to aż łza mi się w oku kręci, że go zostawiam...
Mój ma dwa na dole a górne jedynki idą może już 2 tygodnie bo ślini się i jest marudny ale nic nie widaćMojemu też wychodzą podwójnie 2 na dole, teraz dwa na górze i w sumie to tyle![]()