reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
0166530362.jpg

w
mnie łapie dołek popatrzyłam w lustro a tam grubas na mnie patrzy z nijaką fryzurą i zmęczonymi oczami.w szafie albo ciuchy za małe albo za duże po ciąży.powoli wchodzą z powrotem kompleksiki które wiercą i się wwiercają coraz bardziej a wszyystko na co stać m. to i tak Cię kocham.chyba mam poprostu ochotę popłakać
Anula. ja tak mam od tygodnia:dry: no dokladnie to samo. i codzień powtarzam sobie, że wezmę się za siebie i codzień się okazuje że doba za krótka albo chęci już po całym dniu brak:-:)-(. a najgorsze jest to , jak sobie przypomnę jak było przed ciążą... a jak jest teraz

Załączniki

• s_f_01_10877_01_04.gif
    s_f_01_10877_01_04.gif
    24,2 KB · Wyświetleń: 46
Madźka dokładnie tak jedyne ćwiczenia na jakie jeszczewieczorem mam siłę ochoty już nie ale obowiązek to te z Twojego obrazka.eszcze moja mama dzwoni i pyta ile schudłaś?czemu tak się zapuszczasz?zrób coś z sobą.no kuwa nie obżeram się nie wiem od czego przybywa.nie mam siły już.a 12 kwietnia moi rodzice maja 25lecie ślubu i będzie małe wesele i cała rodzina i znów będą gadać a co ja za to mogę?chyba zacznę mówić że w ciąży jestem może to im zamknie usta.nawet nie mogę sobie nic ku[ić na poprawę humoru bo kasa pusta:-:)-:)-:)-:)sad::sad::sad:

reklama
bodzia pięknych wiosennych snów :tak:;-)
Anula ja staram się na co dzień o tym nie myśleć Ale wieczorem i kiedy wychodzę do ludzi jest najgorzej:-:)-(
Szzymek podrapał sobie czoło grzechotką i jak Harry Potter wygląda:errr::-D

Do góry